Showbiz

Anđelina Džoli bijesna na Amal Kluni

Prošlo je skoro dvije godine od kada su Anđelina Džoli i Bred potpisali papire za razvod, ali uprkos raznim nagađanjima, oboje su nastavili dalje. Ali rane su rane, a neke su i dalje svježe.

Neimenovani izbor je prenio da Anđelini proključa krv čim čuje ime svog bivšeg supruga i oca šestoro djece, Breda Pita. Takođe je objelodanio, da poznata glumica ima spisak poznatih ličnosti koje su je izdale od momenta kada se saznalo za njihov razvod.

Na samom vrhu te liste se nalaze Džordž i Amal Kluni, koji ni ne kriju da su od prvog momenta stali na stranu Breda Pita, sa kojim se Džordž druži dugi niz godina, još i prije nego što je upoznao Anđelinu. Njoj je jasno za Džordža ali je bila iznenađena kada je saznala da je Amal loše govorila o njoj i to njihovim zajedničkim prijateljima.

Endži sumnja da teške riječi koje je Amal rekla, imaju bilo kakve veze sa njenim prijateljstvom sa Bredom, već smatra je ljubomorna na nju.

Takmičenje između njih je postojalo i ranije. Navodno, Anđelina se uvijek u društvu Amal osjećala manje vrijednom iz razloga što se obje bave humanitarnim radom, ali je njoj smetalo što se o njoj u javnosti uvijek prvo misli kao o glumici, a tek poslije kao nekome ko se bavi humantarnim radom iako, smatra, da je mnogo više energije i vremena uložila u taj posao.

Neimenovani izvor je takođe saznao da je Amal nakon što se Anđelina razvela od Breda, nazvala “ludom”, tako da smatra da je to ono što ju je naljutilo pa je odlučila da progovori o njihovom odnosu.

Imajući u vidu da se Bred Pit viđa sa Neri Oksman, cijenjenom profesorkom, sigurni smo da joj nije lako da se takmiči sa tako uspješnim ženama.

3 Komentara na "Anđelina Džoli bijesna na Amal Kluni"

avatar
1000
:   NAJNOVIJI | NAJSTARIJI | POPULARNI

Send this to a friend