Showbiz

Bekamovi se definitivno razvode

Mjesecima već britanska, a polako i svjetska štampa piše o problemima u braku Dejvida (42) i Viktorije Bekam (43), a spominje se i definitivan razvod.

Poznati bračni par tokom 18 godina braka već je imao popriličnih problema, ali je nekako uspijevao da ostane skupa.

Bračni par Bekam poznat je po brojnim tetovažama koje krase njihova tijela, ali bivša Spajsica broji i sve više tetovaža zbog kojih se danas stidi i koje laserskim tretmanima pokušava da ukloni. Posljednja u nizu je ona s vrata koju je posvetila suprugu Dejvidu.

Natpis na hebrejskom “Pripadam svom voljenom, a moj voljeni pripada meni” Viktorija je nekada ponosno isticala na svom vratu, ali tetovaža posvećena suprugu Dejvidu jedna je iz zbirke onih kojih se Viktorija posljednjih godina srami.

Nakon niza laserskih tretmana, s kojima je Viktorija navodno započela još 2015. godine, na leđima joj je hebrejski napis ostao samo u blijedim tragovima.

Podsjećamo, par se prvi put našao pred razvodom 2004. godine kad je Bekamova ljubavnica Rebeka Lus (40) priznala da su bili intimni. Viktoria je tada rekla kako će, ipak, ostati uz supruga jer ga voli, bez obzira na sve.

Nakon toga tabloidi su brujali da je bivšu članicu grupe Spice Girls suprug prevario i 2007. godine s prostitutkom Irmom Nici.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Rijecka nahija
Gost
Rijecka nahija

Lijep par ,lijepa djeca ali …neću zaspat noćas od sjekiracije!!

Pjer
Gost
Pjer

Steta bili su par ipo

Send this to a friend