Showbiz

Bila je seks simbol u Jugoslaviji ali je jedna gola fotka uništila sve

Bernarda Marovt je jedna je od najljepših žena bivše Jugoslavije, a po mišljenju mnogih, država nikada nije imala ljepšu mis.

Bernarda je predstavljala Jugoslaviju na izboru za Mis svijeta u Londonu 1983. godine. Mnogi kažu da je jugoslovenska misica bila najljepša na izboru te godine. Ušla je u polufinale, ali Bernardu je jedna golišava fotografija koštala titule i krune.

Ona se 1982. godine slikala za časopis “Start” koji je bio jugoslavenska verzija “Playboya”. Broj u kojem su bile njene slike prodat je u rekordnom broju od 350 hiljada primjeraka. Postala je Mis “Starta” prije nego što se prijavila na izbor za Mis Jugoslavije. Upravo jedna od tih fotografija pojavila se u britanskom “Daily Mirroru” samo nekoliko dana prije finala izbora u Londonu.

https://www.instagram.com/p/BJzmr7yAkH2/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_loading_state_control

Ova Slovenka je zbog toga diskvalifikovana sa takmičenja, ali je uprkos tome proglašena za Mis fotogeničnosti od strane svjetskih fotografa, gotovo jednoglasno, piše Index.hr.

Poslije ovog događaja Bernarda je ostvarila dugu i uspješnu karijeru u svijetu modelinga, a čak se i danas pojavljuje na naslovnicama nekih časopisa.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Zena
Gost
Zena

Naslov & Sadržaj 😅😅😅

Maxim
Gost
Maxim

“Poslije ovog događaja Bernarda je ostvarila dugu i uspješnu karijeru u svijetu modelinga”….. A u click -bait naslovu ste stavili da joj je unistena karijera… Postajete polako prava zuta stampa….

Kikju
Gost
Kikju

Nisu napisali da joj je unistilo karijeru, vec da je unistilo sve. Pa prema tome ti si zut a ne onaj za koga kazes da jeste. Zuti odmori malo!

jovana
Gost
jovana

“gola fotka”???

Send this to a friend