Showbiz

Demi Lovato se predozirala

Pop zvijezda Demi Lovato je hitno primljena u bolnicu u Los Anđelesu pošto se predozirala heroinom, pišu američki mediji.

U trenutku kada je hitna pomoć vozila ka bolnici nije se znalo tačno koliko je situacija kritična. Njen portparol je rekao da je sada budna i da je sa svojom porodicom, kao i da su neke od informacija koje su iznijeli mediji netačne.

Nekadašnja Dizni zvijezda je otvoreno govorila o svojoj dugogodišnjoj borbi sa drogom i depresijom, kao i o poremećaju ishrane.

Samo prije mjesec dana je izašla njena nova pjesma “Sober” u kojoj je nagovijestila da se ponovo vratila narkoticima.

Lovato je o svojoj zavisnosti otvoreno pričala u dokumentarcu s Youtube-a “Simply Complicated” koji je imao premijeru prošlog mjeseca. Tu kaže da je kokain probala u 17. godini dok je još radila za Dizni. Zavisnost je rasturila i njenu porodicu, iako je Demina majka pokušavala ćerku da spasi tog paklenog kruga. Otac joj je bio alkoholičar i narkoman.

Prvi put se prijavila na rehabilitaciju sa 18 godina. Kada je izašla iz klinike osjećala se odlično, ali se brzo vratila starim navikama.

“Nisam radila na mom programu. Nisam bila spremna da se otrijeznim. Šunjala sam se u avionima, krila po kupatilima, krišom drogu unosila noću u kuću. Niko nije znao”, rekla je.

Jedne noći je pomiješala kokain i ksanaks i to je umalo koštalo života.

“Počela sam da se gušim i srce je počelo ubrzano da mi radi. Sjećam se da sam pomislila: O Bože, možda sam se predozirala”, rekla je Lovato.

Najniže je pala 2021. kada je partijala s nepoznatim ljudima u hotelu cijele noći i povratila na putu do studija gdje se snimao “Američki idol”. Tada su joj menadžeri rekli da je neće zastupati ako se ne otrijezni. Sljedećih šest godina Lovato je bila “čista”. Poslije raskida s Vilmerom Valderamom 2016. je razvila poremećaj ishrane.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!

Send this to a friend