Showbiz

Marija Vujović: Ponosna sam na sve što sam uradila

Svijet je za Mariju Vujović čuo prije skoro 20 godina kada je preko Elite model look takmičenja, kao tinejdžerka, zakoračila u modeling. Pokorila je svjetske piste, radila sa najpoznatijim modnim brendovima i kratorima, a njeno lice krasilo je najprestižnije modne časopise, među kojima je svakako najvažniji Vogue. Iako je uvijek bila u vrhu svjetske modne scene, lijepa Podgoričanka se nikad nije bavila estradom, ili pravila skandale. Tako je ostalo do danas kada je ostvarena majke troje mališana i poslovna žena koja uživa veliku podršku supruga Marka Vukčevića, podgoričkog muzičara i člana grupe Neon.

Blicevi, kamere i piste joj katkad nedostaju.

“Svakako je ovo bio nekakav logičan tok. Naravno, ponekad poželim da prošetam pistom ali isto tako kada pogledam na svoju djecu i sve što sam postigla do sada zadovoljna sam sa svim što sam uradila. Još kad tome dodam da se moda znatno promijenila sve je nekako kako treba da bude. Na mlađima svijet ostaje”, kaže žena čija je reklama za Dolce and Gabanna parfem “Blue”, proglašena 2006. godine jednom od najseksi ikada.

Marija je i danas u modnom svijetu, ali sa “druge strane”. Ona, naime, pomaže djevojkama preko agencije Models Inc. da ostvare karijeru poput njene.

“Models inc. ima tu privilegiju da ga predstavljaju osobe koje su i same uspješne u svijetu modelinga pa budućim modelima mogu pričati o ovome poslu iz prve ruke. Znate da su pored mene u Models inc. još Danijela Dimitrovska Amidžić i Mirjana Udovičić tako da naše djevojičice stvarno imaju od koga da nauče o ovom poslu. Jedan od prvih i glavnih savjeta koje im govorimo je da budu svoje i da budu što je moguće prirodnije moguće”, objašnjava jedna od, kako je naveo svojevremeno čuveni magazin Maxim, najljepših žena svijeta.

Marija kaže da je naviše posvećena agenciji te da rado prihvata angažmane u Evropi kako ne bi daleko odlazila od kuće. Navodi i da uz pomoć supruga stiže da ukopi poslovne i porodične obaveze.

“Najbitnija je dobra organizacija. Suprug i ja smo nekako podijelili obaveze tako da nam, to za sada, prilično ide od ruke. Naravno, nije lako ali ne bismo mi tu ništa mijenjali”, kroz smijeh kaže Marija.

Ona i Marko su roditelji troje mališana, a manekanka ističe da se nada da je razmazila svoje nasljednike u pozitivnom smislu

“Nadam se da jesam, naravno u pozitivnom smislu. Djecu treba razmaziti do određene granice. Smatram da je balans najbitnija stvar u svemu pa i u podizanju djece”, kaže Marija.

Iako je živjela na brojnim inostranim adresama od Francuske, preko Italije do SAD-a, Marija je za podizanje djece odabrala Crnu Goru, i njen rodni grad Podgoricu.

View this post on Instagram

#beautifulwinterday

A post shared by Marija Vujovic Vukcevic (@marija_vujovic_vukcevic) on

“S obzirom da sam dosta života provela vani moram priznati da mi nedostaje. Da ne budem shvaćena pogrešno smatram da nam je zemlja jedna od najljepših na svijetu ali mi to ne znamo da cijenimo. Kad kažem da mi nedostaje inostranstvo onda mislim na njihovu organizaciju sređenost, kulturu…”, objašnjava ona.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Vesna
Gost
Vesna

Super porodica.

Boba
Gost
Boba

Prezgodna – bila i ostala!

Send this to a friend