Showbiz

Prava istina o životu Selene Gomez nakon raskida i bolesti

Zvanični kraj romanse između tinejdž zvijezda Džastina Bibera i Selene Gomez rastužio je njihove obožavatelje širom svijeta. Ponovo su se podijelili u tabore, a budući da se kanadski muzičar vrlo brzo nakon raskida vjerio sa manekenkom Hajli Boldvin, simpatije su većim dijelom pripale Gomezovoj.

I dok svjetska štampa svaki Biberov postupak analizira kroz reakcije njegove bivše djevojke, činjenica je da se Selena poslije velikih zdravstvenih problema i emotivnih lomova, zapravo konačno dobro osjeća.

“Malo je čudno, ali vrlo mirno. Kao da znam ko sam zaista. Ne osjećam se nespokojno i ne preplavljuju me emocije već umijem da ih kontrolišem. Sada kao da malo više razumijem sebe. To ne znači da sam sve prebrodila i da sam sve o životu naučila, ali osjećam se jako dobro”, ispričala je  Selena u razgovoru za magazin Elle.

Pop zvijezda se dotakla i transplatacije bubrega poslije koje je upala u depresiju i ponovo završila u bolnici.

“Vratila sam se jednostavnim stvarima, mislim da sam tome oduvijek težila. Ključ je u jednostavnosti. Mnogo sam toga o sebi naučila, Bože, velik je period od 20. do 26. godine i zaista se sada osjećam kao druga osoba”, tvrdi Selena koja kaže da joj danas usrećuju sitnice, poput igranja igrica, čitanja…

Nije se odrekla karijere, ali se malo distancirala od šou biznisa i načina života koji on sa sobom nosi. Ponovo je pozajmila glas vampirici Mejvis u trećem nastavku animiranog filma “Hotel Transilvanija”, bavi se modom…

Natpisi o njoj, Džastinu i Hejli je ne dotiču. Kaže da ne koristi društvene mreže, ne čita vijestu i uživa u svojevrsnoj izoplaciji od savremene tehnologije. Iako je po zaradi po objavljenom postu na Instagramu među najplaćenijim zvijezdama, Selena kaže da tu društvenu mrežu više ne koristi.

“Ne koristim internet. Nisam bila na društvenim mrežama mjesecima. Nemam lozinku od svog Instagram profila, nemam nikakve aplikacije na mobilnom telefonu. Nemam čak ni aplikaciju za sređivanje fotografija”, kazala je Gomezova.

2 Komentara na "Prava istina o životu Selene Gomez nakon raskida i bolesti"

avatar
1000
:   NAJNOVIJI | NAJSTARIJI | POPULARNI

Send this to a friend