Showbiz

Spajsice odbile turneju po SAD kako se ne bi svađale

U nešto izmijenjenom sastavu, bez Viktorije Bekam, Spice Girls ovog ljeta idu na turneju po Ujedinjenom Kraljevstvu i Irskoj. Mel C, Ema, Geri i Mel B odradiće 13 koncerata na stadionskim pozornicama, a sve će završiti trostrukim nastupom na londonskom Vembliju.

Iako su im ponudili 80 miliona funti da svoju turneju nastave i po Americi, Spajsice su to odbile.

Razlozi su razni, a čini se da je ipak presudilo to što njih četiri jednostavno ne žele toliko dugo biti na turneji jer se boje da bi to moglo dovesti do ponovno narušenih odnosa.

“Dogovoreni koncerti biće posebni za njih, a oprezne su bile oko dogovaranja dodatnih datuma u Americi. Iz iskustva znaju kako previše vremena zajedno na turneji može dovesti do trzavica i nervoze”, rekli su izvori bliski bendu.

Podsjetimo, Geri je svojevremeno izašla iz grupe usred svjetske turneje 1998. godine, nakon čega su kao četvorka nastavile još neko vrijeme.

“Sve imaju porodice, nisu više singl da mogu otići na dugo vrijeme. Takođe, svaka od njih ima i solo karijeru na kojoj radi”, rekao je izvor.

Za ovu turneju, na kojoj je prvo planirano samo sedam nastupa koji su u rekordnom roku rasprodati, svaka od njih četiri zaradiće oko 10 miliona dolara.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Galileo
Gost
Galileo

Nekada najbolja riba Mel C, sad grotlo

Milodarka
Gost
Milodarka

Viktorija je najbolje prošla, pa su pune safre prema njoj.

Send this to a friend