Showbiz

Stiven Tajler postao sveštenik

Legendarni pjevač grupe Aerosmith, Stiven Tajler, platio je 80 dolara za internet kurs i postao sveštenik koji ima dozvolu da vjenčava parove. On je otkrio da njegove usluge koštaju 200 hiljada dolara i da je to minimalna cijena.

Status sveštenika Tajler je ostvario putem Universal Life Church Monastery, online crkvene zajednice koja nudi “mogućnost zaređivanja za ljude različitih kultura, vjeroispovijesti i uvjerenja”.

Oni su mu dodijelili sertifikat, a Tajler je već prošlog vikenda pomogao da zavjete razmijene njegov sin i njegova vjerenica. Kada su ga pitali za komentar, sjetio se da odmah izreklamira svoj novi poziv i ponudio usluge Džastinu Biberu.

Članovi Aerosmith-a su nedavno potvrdili kako će svoju 50. godišnjicu proslaviti nizom nastupa u Las Vegasu gdje su zakazali rezidenciju. Turneju s osamnaest ekskluzivnih koncerta započinju 6. aprila 2019. O izboru “intimnijih” prostora za sviranje, gitarista benda Džo Peri kaže:

“Želimo da uradimo nešto drugačije. Riječ je iskustvu koje do sada niste mogli da vidite na redovnim turnejama Aerosmitha”.

Peri je takođe prokomentarisao i eventualnu mogućnost rada na novom albumu, koji bi bio prvo njihovo studijsko izdanje poslije “Music From Another Dimension!” iz 2012. godine:

“Svi smo u takvom raspoloženju da bismo zapravo željeli da objavimo novi materijal. Ali ima toliko mnogo pjesama koje jako dugo nismo svirali, a s druge strane, i onih koje još nikad nismo svirali pa, kada je riječ o novom albumom, pokušavamo da sve to uzmemo u obzir. Ponekad i sam mislim: Koja je je svrha toga? Imamo toliko tih pjesama koje smo napisali i koje volimo, a niko ih prije nije čuo uživo. Opet, ja zaista volim snimanje i mogu da nas zamislim u toj opciji”.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Budimo realni
Gost
Budimo realni

Volim Aerosmit ali ovo je glupost.

Box
Gost
Box

Ako to njih čini srećnim, onda je ova “glupost” odlična.

Send this to a friend