Showbiz Ivana Stanković objavila drugi dio autobiografije

Strast i laži modelinga

Srpski top model Ivana Stanković napisala je autobiografsku knjigu “Strast”, nastavak bestselera “Bez daha”, u kojoj otvoreno piše o svojim iskustvima u modelingu.

Armanijevo zaštitno lice, manekenka koja je šetala svjetskim pistama rame uz rame sa Sindi Kraford, Klaudijom Šifer i Naomi Kembel, donosi čitaocima autentične priče koje im niko drugi neće ispričati.

Njeno svjedočanstvo i savjeti iz prve ruke, pomoći će budućim manekenkama i manekenima, ali će i zagolicati maštu čitalaca koji žele da znaju kakav je zaista život bogatih i slavnih.

“Sigurna sam da će mi čitaoci oprostiti što su osam godina čekali na nastavak knjige “Bez daha”, čim budu pročitali “Strast”, kazala je Ivana Stanković, koja se proslavila devedesetih.

“Uz ovu knjigu biće u prilici da zavire iza kulisa glamuroznog i savršenog svijeta svjetskog, ali i srpskog modelinga. Čitajući priče, proći će sa mnom kroz sve nevjerovatne situacije koje sam proživljavala. Smijaće se do suza kada budu čitali priče “E, pa nećemo tako ragaci” i “Svjetski projekat”, iznenadiće ih poglavlja “Majka i ćerka sa periferije”, “Tama u Gradu svjetlosti” i “Kad prije”, podsjetiće se ogromnog uspjeha serijala “Prvi srpski top-model baj Ivana Stanković” u priči “I Tito, i Brena, i Čola” i pustiće suzu kad budu čitali meni najvažniju priču “Ptičica”. Znam da će poslije čitanja tristotinak stranica reći da je knjiga bila vrijedna čekanja”.

1

avatar
1000
1
0
0
 
1
Ludilo
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Ludilo
Gost
Ludilo

Ova je Figu odradila nezaboravnu seansu, gratis.

Send this to a friend