Showbiz Zgodna crnka iz Ljubljane sa adresom na Baliju

Ula Šemole je najseksi Slovenka

Ula Šemole fatalna crnka iz Ljubljane koja nosi titulu “najseksi Slovenka”. Svojevremeno se zasitila Balkana pa je romantičnu Ljubljanu zamijenila egzotičnim Balijem i uspjela da postane preduzetnica.

Radila je kao plesačica, menadžerka noćnog kluba, fotografisala se za Playboy, bila manekenka… Imala je, kako sama kaže, baš sve.

“Ljudi kažu da sam imala sve”, počinje kroz smijeh Ula i odmah nastavlja:

” Tu su mi bili karijera, prijatelji, porodica, sportski automobil, penthouse. Sve što ‘treba’ imati. Ali mi to ništa nije značilo. Ljude su često moje ideje plašile. Na moje snove o uspjehu drugi bi se smijali, ali ja sam znala da mogu da uspijem. Taj život od devet do pet nije bio za mene, sama ta pomisao na rutinu… Bilo je ili otići ili se cijeli život pitati što bi bilo da nisam otišla”, kaže Ula, koja na Baliju sad gradi novu karijeru.

“Imala sam hrabrosti da istrčim u nepoznati svijet i uspjelo mi je. Vlasnica sam i dizajnerka brenda No sugar added Beachwear & resort. Radim još milion stvari, od modelinga do hospitalityja. Iskreno, dan mi je dva dana prekratak”, priča atraktivna Slovenka.

“Došla sam tu s jednim koferom, preko noći sam smislila brend i upoznala te djevojke. Mnogo sam naučila od njih o svijetu influensera, to su obične drage djevojke i tu stvarno živimo naše živote iz snova. Za reklamu koristimo naše Instagrame, a izvozim po cijelom svijetu”, hvali se zgodna preduzetnica Ula.

Instagram je njen glavni alat i na toj društvenoj mreži je prati 50 hiljada ljudi.

“Volim društvene mreže jer tu mogu biti kreativna i izraziti se. U Aziji vas svi traže fotografiju i prilično su uzbuđeni kad vas upoznaju. Dobila sam i nekoliko ponuda za brak”, kaže kroz smijeh Ula.

7

avatar
1000
7
0
0
 
7
MorpheusBzzzIzet IzzybudalaGrađanin Kejn
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Morpheus
Gost
Morpheus

Bila je plesacica..slikala se za Playboy-imala je sve . Haha! Bas je uspjela

Bzzz
Gost
Bzzz

Oplakah😂 imala je hrabrosti da istrci u nepoznati svijet,radi od modelinga do hospitalitija😄

Izet Izzy
Gost
Izet Izzy

hoe hoe hoe merry christmas

budala
Gost
budala

Bitno je skinuti se i odmah je najzgodnija, najovo, najono..

Građanin Kejn
Gost
Građanin Kejn

Ovom slikom/tekstom ste se narugali svim onim lijepim prirodnim djevojkama koje gledamo na svakom koraku.

Toni
Gost
Toni

Nisu svi isti, ali meni zaista nema ništa seksi u silikonima i tetovažama. Makar u Sloveniji ima prirodno lijepih djevojaka.

Mickelie
Gost
Mickelie

Jeli ova pravila karijeru dupetom ili glavom??? Opet vam je sistem vrijednosti pao na nulu!

Send this to a friend