Zanimljivosti

Sin tinejdžer više nije želio da se grli sa mamom, isplela ga u prirodnoj veličini

Marike Vorsluijs odlučila je da iskoristi svoj talenat za pletenje i uradi nešto nevjerovatno korisno za sebe. Naime, kada je shvatila da njen stariji sin tinejdžer sve manje vremena provodi sa majkom, da izbjegava da se grli i mazi, kao uostalom i većina njegovih vršnjaka koji vrijeme provode uz ekrane mobilnih telefona i računara, ova talentovana žena iz Holandije odlučila se na nevjerovatan korak, prenosi Prva.rs.

 

Naime, ona je odlučila da napravi sinovljevu pletenu verziju i to u prirodnoj veličini!

Kada je na svom Instagram profilu podijelila svoju neobičnu rukotvorinu, postala je veoma popularna na društvenim mrežama, a naročito među majkama koje se suočavaju sa istim ili sličnim problemima.

 

Za realizaciju lutke bilo joj je potrebno oko dva mjeseca, a na projektu su joj pomogli kako stariji, tako i mlađi sin.

 

Žena je u jednoj od svojih objava napisala da se njen pleteni sin sastoji od pletene glave sa kapom, sata sa sve kazaljkama, pantalona, džempera sa sloganom, patika i pletenog ajpoda, ali je istakla i da njen pleteni projekat sadrži i karakteristike oba njena sina.

Korisnici društvenih mreža su različito komentarisali ovaj gest, ali je većini njih bio veoma interesantan, naročito majkama.

 

 

Send this to a friend