Zanimljivosti mnogi misle da nije prirodno

Zbog uskog struka postala senzacija na internetu

Su Moh Moh Naing tvrdi da joj je struk širok samo 34,7 centimetara i kaže da su za to zaslužni samo geni.

View this post on Instagram

u see👉👀

A post shared by Su Moh Moh Naing (@sumohnaing) on

Iako je neki optužuju da je uređivala fotografije koje objavljuje na svom Instagramu, ili da su joj izvadila koje rebro ili je stalno nosila uski korset kako bi postigla tako sitnu figuru, Su Naing kaže da je sve prirodno.

“Zdrava sam i zdravo se hranim, tako da nema razloga za brigu. Ne mislim da nešto nije u redu s tim kako izgledam”, kaže ona.

“Uživam pozirajući za fotografije i u pokazivanju svog izgleda. Komplimenti mi laskaju. Ljudi se slažu da lijepo izgledam.”

View this post on Instagram

💛

A post shared by Su Moh Moh Naing (@sumohnaing) on

Žene s neuobičajeno uskim strukom, poput Etele Grener koja je Ginisovoj knjizi rekorda (struk od 33 cm), provode čitav život noseći korset kako bi postepeno smanjile struk ili su podvrgnute ekstremnim hirurškim zahvatima kako bi postigle željenu figuru.

Venecuelanska manekenka Aleira Avendano nosila je tijesan korset 23 sata dnevno kako bi postigla i održala struk od 50 cm.

Su Naing insistira na tome da njen opseg struka od 35 cm nije rezultat “obuke struka”, i negira sve optužbe za digitalnu manipulaciju fotografijama.

Međutim, engleski tabloid Mail Online naglašava da ženina veličina struka nikada nije tako precizno uređena i navodi kako njene fotografije pokazuju znakove “uređivanja oko struka”.

View this post on Instagram

Hello😍

A post shared by Su Moh Moh Naing (@sumohnaing) on

3

avatar
1000
3
0
0
 
3
LovacProphetEma
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Lovac
Gost
Lovac

Kakva senzacija ja zamalo povratih. Bas
me interesuje kako bi trudna izgledala!?

Prophet
Gost
Prophet

Wtf is this???

Ema
Gost
Ema

Groteskno

Send this to a friend