Ekonomija

DPS: Krapović zaboravio šta je govorio a i činio

Nevjerovatno je koliko Krapović nema elementarnog obzira prilikom obraćanja javnosti, saopšteno je iz budvanskog DPS-a nakon izjave predsjednika Opštine Budva Dragana Krapovića da je nakon vladavine DPS-a u ovom gradu ostalo ruglo i haos.

“Papagajskim ponavljanjem nečega što je prošlost neće sakriti svoju nesposobnost vodjenja grada. Odlazeći gradonačelnik treba za kraj da prošeta Budvom i pogleda kakvo je vašarište od nje napravio i kakvu je ostavlja. Neka pogleda rezultate njegovih komunalnih službi a posebno turisticke organizacije. O razvojnim projektima bolje i da ne pitamo Gradonačelnika. To je ipak druga, nedostižna dimenzija za njega. Šta je sa obećanjima koja je davao prije izbora? Izgledala su tako ubjedljivo, ali su brzo pala u zaborav”, saopšteno je iz DPS-a.

Dodaju da Krapović umjesto dobijene šanse da mijenja stvari, promijenio je samo zaposlene koji njemu politički ne odgovaraju. T

“Tako je to kad kod Gradonačelnika žive samo mržnja, podjele i želja za vlašću. Svijetla se polako gase, zavjesa se spušta, teatar se završava. Vrijeme je da sidjete sa scene. Ali, prije nego sidjete odgovorite na ona dva pitanja koje interesuju naše sugradjane, vjerujemo i vaše glasace: Kako ste napravili aranžman sa polupodmornicama? Kako ste, vrlo atraktivnu zemlju u selu Krapina, mijenjali/prodali Opštini, baš u ono vrijeme o kome stalno pričate i kojeg se gnušate?”, pitaju iz ove partije na kraju.

B.M.

Tags
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Velimir
Gost
Velimir

TO STO JE SVETO POKRA NJEMU NA DUSU I NJIMA KOJI SU U BUDVI PLJACKALI SA NJIM,
TO NE ZNACI DA OVI NESPOSOBNJAKOVICI TREBAJU DA RUKOVODE BUDVOM JER NIJEDNOM MJESNOM ZAJEDNICOM U CRNOJ GORI NEBI ZNALI,SAMO VIDITE KAKVE SU IM GLAVE!

Brbr001
Gost
Brbr001

200 miliona…hahahahahaha

Www
Gost
Www

Kad bi barem prestali da spominjete turisticku organizaciju…boli marka vukovica i ekipu sto ne moze vise sa kenterom da zakljucuje stetne ugovore.valjda ima o cemu dps da pise osim o turistickoj

Vucko
Gost
Vucko

Dps u Budvi vise nikad nece biti vlast. Niko nece s njima

NBA
Gost
NBA

VIDJELI DA IM PROLZI SVAKA LAZ, MALO ANFI,MALO ONAJ IRINEJ,PA ONAJ “COJEK” BECKOVIC,PARA OD “BRATSKE” RUSIJE>>! SAMO TREBA DA ZNAJU:NICIJA DO ZORE NIJE GORELA!

Rankovic
Gost
Rankovic

Dogandzicu, lose su ti dosapnuli , Krspovici nisu iz Krapine, niti su ikakvu zemlju ikad tamo imali! Hahahahaha

Merai
Gost
Merai

Koliko ono stotina miliona je svete i dpa ukrali samo u Budvu?To je sigurno za pohvalu!

Send this to a friend