Ekonomija Uz kupovinu karte za dnevni boravak

Holiday Village Montenegro otvorio vrata Crnogorcima

Holiday Village Montenegro će i ove godine otvoriti svoja vrata Crnogorcima, koji imaju mogućnost da posjete ovaj jedinstveni rizort uz kupovinu dnevne karte.

Za sve Crnogorce cijena dnevne karte je 50 eura, dok je za djecu do 16 godina cijena 50 odsto niža – 25 eura.

Za drage komšije – Ulcinjane obezbijeđene su dnevne propusnice, po cijeni od 35 eura za dnevni boravak za odrasle, i 15 eura za
djecu.

Svi gosti, koji se odluče za daily pass, biće u mogućnosti da borave u kompleksu Holiday Village Montenegro, od 10 do 18 časova, te uživaju u svim čarima all inclusive zadovoljstva koje ovaj hotel pruža.

Dnevna karta obuhvata:

  • Ručak u glavnom restoranu
  • Korišćenje svih hotelskih barova za neograničeno piće i grickalice
  • Korišćenje hotelske plaže, suncobrana i ležaljki
  • Korišćenje šest hotelskih bazena.

Svi zainteresovani mogu posjetiti Facebook stranu Holiday Village Montenegro (@HVMontenegro), kako bi saznali više informacija o dnevnim kartama, kao i nagradnom konkursu, prilikom kojeg će biti dodijeljene četiri dnevne karte (dva puta po dvije karte) za boravak u ovom luksuznom kompleksu.

Karisma Hotels & Resorts jedna je od vodećih grupacija u svijetu u oblasti hotelskog menadžmenta, koja uspješno posluje i poznata je po svom inovativnom pristupu, postavljajući nove standarde u ponudi odmora sa fokusom na kompletan ugođaj svojih gostiju.

Karisma u svom portfoliu ima 31 hotel i pored Crne Gore posluje i u Hrvatskoj, Meksiku, Dominikanskoj Republici, Jamajci i Kolumbiji.

Karisma ima poslovnu strategiju i filozofiju potpuno orijentisanu na svoje goste i inovativnim konceptima se izdvaja od konkurencije, o čemu svjedoče prvenstveno zadovoljni gosti, ali i brojne nagrade i priznanja poput prestižne AAA 4 Diamonds.

Takođe, hoteli Grupacije su redovno na najcjenjenijim listama poput Forbes-ove liste Top 10 hotela, zatim listama Conde Nast Traveller, Trip Advisor, Wine Spectator Award of Excellence, a ključnu snagu Karisme čini njeni zaposleni, što je vrjednovano činjenicom da je Grupacija seritifikovana i nalazi se na listi „Great Place to Work”.

U oblasti održivog razvoja Karisma se ponosi inicijativama koje realizuje, čemu svjedoče nagrade i sertifikati poput Green Globe, Travelife Gold Award i brojni drugi.

Kada uz sebe imate tim vrhunskih stručnjaka, inovativno razmišljanje, posvećenost, strast i nagrađivani kvalitet, vaše putovanje će uvijek biti uspješno.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Pajser
Gost
Pajser

E znaš kad bi im platio? Nikad! Sramota,. da me “časte” da posjetim tu konfekciju? Idem ja na Sinjajevinu u onu ljepotu, dok je ne zaspu granatama i bojnim otrovima.

Tebra
Gost
Tebra

Ovo je skupo ! Peto člana familija mora da plati 175 za osam sati boravka a Plata nam 200e.

vjecna da je
Gost
vjecna da je

sto se tice usluge i hrane osoblja sve je odlicno al je preskup rucak 50 eura jer pice i grickaice uzimas sam sa aprata

Miki
Gost
Miki

Za dijete od 2 godine,25 eura ulaz😂😂😂😂

awetinja
Gost
awetinja

Ako je tacna stavka br.2 eto mene i ekipe

Radosav72
Gost
Radosav72

Bravo, pametan marketinski potez.

stovelis
Gost
stovelis

Krenule su kolone Crnogoraca prema Ulcinju da iskoriste karizmaticne pogodnosti , zakrcenje je kod Utjehe

Zodiak
Gost
Zodiak

Dzabe

Crnogorac
Gost
Crnogorac

Slobodno ih zatvorite odmah

Send this to a friend