Ekonomija

Krapović: DPS ne zna šta piše, nazivaju me gradonačelnikom

Krapović

Demokratska partija socijalista ni sama ne zna šta piše, naziva me gradonačelnikom, a ne zna da sam ja predsjednik Opštine, saopštio je danas Dragan Krapović.

<<<DPS: Krapović zaboravio šta je govorio a i činio<<<

“U prethodnom saopštenju vezanom za Koordinacioni tim niste uspjeli da shvatite logiku mojeg postupanja, a u ovom posljednjem reagovanju prevazišli ste sami sebe. Nama je svima jasno što više niko neće da piše saopštenja za DPS, pa angažujete ljude sa strane. Ali molim vas, kad ih angažujete bar ih predhodno edukujte o Budvi i o njenim stanovnicima, kao i o pozitivnim propisima Crne Gore, poput Zakona o teritorijalnoj organizaciji Crne Gore i takođe Zakona o lokalnoj samoupravi”, istakao je Krapović.

Kako je dodao, DPS-ovci, koji su toliko godina vladali u Budvi, u saopštenju ga nazivaju gradonačelnikom i ne znaju da Budva nema gradonačelnika već predsjednika Opštine.

“A šta ste drugo znali kad to niste? Vama nije bilo bitno da li se zove gradonačelnik ili predsjednik Opštine, jedino je bilo važno da hoće da krade. Upotrijebite ga i pošaljete u Spuž. Molim vas da u javnu polemiku uključite osobu koja barem elementarne stvari zna. Vi pledirate da se dalje ozbiljno bavite politikom u Budvi, hoćete da dobijete izbore i postavite predsjednika Opštine, a ne znate kako se ta funkcija zove? Mi nemamo o čemu dalje da polemišemo”, poručio je Krapović.

Iako, kako je kazao, nema potrebu da odgovora na njihova smiješna pitanja, ipak ne mogu da ne naglasi da nije nikad ništa mijenjao, niti prodao Opštini, a pogotovo ne u selu Krapina.

“Ako se prezivam Krapović, to ne znači automatski da sam iz Krapine ili da uopšte imam veze sa pomenutim selom. To bi neko iz Budve morao da zna. To me svakako podsjetilo na „ono vrijeme“ kako ga zovete, i milionsku prevaru DPS-a i Branislava Savića Gugija sa izgradnjom puta prema selu Krapina. To je i pravosnažno presuđeno i ocijenjeno kao krivično djelo. Toliko o „onom vremenu“ i selu Krapina”, naveo je Krapović.

Naglasio je da su u DPS-u dosta upućeni u njegove privatne stvari i poslove, otprilike koliko u budvanska sela, tako da im ostavlja da to sve iznesu javno i upoznaju građane i glasače o tome podrobno.

“Jedino vas molim da neko od vas to potpiše, a ne se krijete potpisujući odbor. Nadam se da u odboru imate nekog ko bi potpisao takvo jedno saopštenje, ako ne neka potpiše gospodin Tarzan Milošević”, rekao je Krapović.

On je upitao DPS da li se i dalje nadaju da će sve što su uradili biti zaboravljeno.

“Dosadno vam je to što se to ponavlja u medijima, vi bi da se to „gurne pod tepih“. Neugodno vam je što se to spominje, a kako je nama što živimo sa ovim što ste uradili? Da li imate dovoljno obraza da ste bar svjesni što ste uradili? Da imate obraza znali biste – trajno će vam građani Budve pamtiti devastaciju”, zaključio je Krapović.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Mileva
Gost
Mileva

KRAPO, BLA BLA.

NBA
Gost
NBA

VIDI VIDI,MA STA RECE I OSTA ZIV!!!BJEZI TAMO TELETABISU!

Nije nego
Gost
Nije nego

Znaju oni tačno što pišu. Glade te dračom, malo.

Nedim
Gost
Nedim

Kapacitet dps sendvicara je tri padeza i dvije fraze koje vrte non stop… Puno je ocekivati da prave razliku izmedju gradonacelnika i predsjednika opstine…

Koko
Gost
Koko

Bravo majstore, jesi li to sam smislio ili ti je Becic dugonogi sapnuo?!

Send this to a friend