Grad

Novi repertoar bioskopa Cadmus Cineplex

Na repertoaru bioskopa Cadmus Cineplex ove nedjelje našli su se sljedeći filmovi:

PRAVEDNIK 2

U nastavku filma „Pravednik 2“ nastavlja da radi ono što najbolje zna, bori se za pravdu i spašava one kojima je potrebna pomoć. Kada mu bivšu šeficu i jedinu prijateljicu otmu i ubiju u organizovanoj zavjeri, on se upušta u osvetu. Tokom svoje osvetničke misije sreće se s najiskusnijim ubicama a možda čak i sebi jednakima. Ali njemu je strah nepoznanica. On rješava probleme koje slabiji ne mogu sami da riješe, jer on je pravednik.

ŠPIJUN KOJI ME JE ŠUTNUO

Mila Kunis i Kejt MekKinon zajedno u urnebesnoj komediji “Špijun koji me je šutnuo”. Iznenadni događaji ubaciće dvije mlade dame u neočekivanu svjetsku zavjeru. Pamet jedne i nevjerovatna spretnost druge sigurno će objema pomoći da završe misiju.

Odri i Morgan, dvije tridesetogodišnjakinje iz Los Anđelesa, nađu se upletene u neočekivanu svjetsku zavjeru, kada se Odrin bivši dečko pojavi u njihovom stanu s opasnim ubicama za petama. Njih dvije odmah kreću u akciju, bježeći preko Evrope sa šarmantnim britanskim agentom i planom za spas svijeta.

HRABRI VITEZ TRANK

Trenk želi da jednog dana živi bolje od svog oca, koji je ponovo zatočen u Zlopogledićevom zamku. Na svom putu ka viteškoj tituli zaputio se u grad, da tamo potraži sreću. Ali sreću nije tako lako pronaći, kao što Trenk misli, stoga je dobro što na svom putu pronalazi prijatelje koji mu u tome pomažu.

Film je pun iznenađujućih preokreta koji će sigurno razveseliti publiku i najmlađe naučiti da stvari nisu uvijek onakve kakve nam se na prvi pogled učine. Ova dugometražna animacija, čiju režiju potpisuje Entoni Pauer (animator kultnog animiranog serijala Nindža kornjače), probudiće u vama sjećanje na ranija ostvarenja za djecu. Ukoliko ste kao dijete bili ljubitelji ovakvih animacija, a sada imate svoju djecu, bratance, sestričine, provedite jedan porodični dan uz Trenka i njegove prijatelje u zajedničkoj avanturi.

Ostavite komentar prvi!

avatar
1000

Send this to a friend