Hronika

Odbijen zahtjev za jemstvo, Vujošević ostaje u pritvoru

Nenad Vujošević

Viši sud u Podgorici odbio je zahtjev bivšeg sekretara Vrhovnog državnog tužilaštva Nenada Vujoševića za jemstvo, javila je Televizija Crne Gore TVCG.

<<<Vujošević nudi stan za slobodu<<<

Odbrana Vujoševića je Višem sudu u Podgorici predala prijedlog o ukidanju pritvora u zamjenu za nekretninu čija je vrijednost procijenjena do 100 hiljada eura.

Vujošević se nalazi u pritvoru zbog sumnje da je kao pripadnik kriminalne organizacije odbjeglog biznismena Duška Kneževića počinio krivično djelo vršenje protivzakonitog uticaja.

Vujošević je u telefonskim razgovorima s Kneževićem tvrdio da je podmićivao vrhovnog tužioca Ivicu Stankovića, ali je pred istražiteljima to demantovao.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Šćepan majušni
Gost
Šćepan majušni

Držaće te unutra dok ne naučiš njihovu priču za 10+ protiv kneževića a kad se završi proces i ako ga bude ? tek onda ćeš osetiti šta su muke i sa kim si sarađivao čuo si šta su sinđi uradili !?

Kotor66
Gost
Kotor66

Tako je to kada se sluzis neistinom…trebao je stisnuti ono i priznati sve kao preko telefona….garantujem da bi negdje nesto iskocilo.

Miks
Gost
Miks

Dobro mu je rekao Dule u onim snimcima- ne kukaj nego budi insajder pa da budeš heroj. Ovaj misli da će ga pustiti ako cvili. Neće, zatvor mu ne gine. Zato ne budi mekušac nego fino sve priznaj. Koliko si nosio gumica u Igalo?

Fileopg
Gost
Fileopg

Neno svijema završi osim sebi…

Vasilije
Gost
Vasilije

Koliko je kostalo da se prizna pruvatna esumacija Radunovic Branka koju je porodica sama organizovala a tuzilastvo priznalo? Kome su date koverte i ko je spasio ruzioca od zatvora.ZNA SE I NEKA MIRNO SPAVA

Send this to a friend