Hronika

Slučaj ubistva Bogdana Milića: Vujović pušten da se brani sa slobode

Ubistvo Milića na Cetinju Foto: RTCG)

Cetinjanin Danilo Vujović (30), koji je uhapšen zbog sumnje da je dio kriminalne grupe koja je učestvovala u ubistvu Bogdana Milića, nakon isteka tužilačkog zadržavanja u trajanju od 72 sata, pušten je da se u daljem postupku brani sa slobode. Nakon izlaska iz pritvora Vujović se obratio javnosti i tvrdi nema nikakve veze sa ubistvom Milića.

<<<Ubistvo Bogdana Milića: Uhapšen Cetinjanin, dvojica u bjekstvu<<<

“Ovim putem želim da informišem javnost da sam pušten na slobodu nakon što su istekla 72 sata. Esencijalno u ovoj mojoj izjavi je da nemam apsolutno nikakve veze sa tragičnim događajem koji se desio na Cetinju gdje je jedna osoba izgubila život a tri povrijeđene”, navodi Vujović u izjavi dostavljenoj CdM-u.

Prema njegovim riječima kao i svakom normalnom čovjeku veoma mu je žao zbog ove tragedije.

“Godinama se bavim posredovanjem u prometu nekretnina i rentiranjem istih u Budvi. Nažalost, nesrećni splet okolnosti učinio je da se ja kao vlasnik firme koja se bavi rentiranjem apartamana nađem u toj ni malo prijatnoj situaciji. Svi mi koji se bavimo tom djelatnošću izlozeni smo određenim neprijatnostima i rizicima jer nikad do kraja ne znamo ko su lica koja iznajme apartman”, naglašava Vujović.

Istina je, kako kaže, da je ljubitelj oružja, kao i da je policija kod njega pronašla oruzje i municiju bez dozvole.

“To je lično moja krivica i za to ću odgovarati pred sudom. Ali osjećao sam moralnu i profesionalnu obavezu da se obratim javnosti nakon ovog što sam preživio, jer ja nisam član nikakvog klana niti kriminalne organizacije niti poznajem lica bliska tim organizacijama.  Ovim putem takođe zelim da zamolim medije da ne iznose u javnosti zaključke i presude prije nadležnih organa jer takvim djelovanjem samo ugrožavaju moju ličnu i bezbjednost moje porodice.  Sve navedeno biće nesporno dokazano u daljem postupku, o čemu ce javnost biti blagovremeno obaviještena”, naveo je Vujović u izjavi dostavljenoj CdM-u.

Podsjetimo, zbog pucnjave na Cetinju, 11. juna, u kojoj je Milć ubijen, a ranjeni Dragan i Goran Vušurović i Marko Vujačić, policija i dalje traga za Cetinjanima Mitrom Markovićem (25) i Petrom Laličićem (21).

Milić je ubijen na Cetinju 11. juna, a zbog tog zločina, po nalogu Specijalnog državnog tužilaštva, uhapšeni su Cetinjani Mošo Paović (18), Lazar Nedović (20) i Žarko Pejaković (19) koji se terete za stvaranje kriminalne organizacije, teško ubistvo i krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija.

A.O.

1

avatar
1000
1
0
0
 
1
Rrrrrr
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Rrrrrr
Gost
Rrrrrr

Kako se ljudima crtaju mete bruka

Send this to a friend