Politika

Bečić: Godišnjica “Oluje” nas podsjeća koliko su mir i tolerancija neprocjenjivo bogatstvo

Aleksa Bečić/Foto: DCG

U počast svima onima koji su nedužno stradali, kao i izražavanje saosjećanja prema svima koji su bili prisiljeni napustiti svoje domove tokom operacije “Oluja”, želim da istaknem važnost obilježavanja različitih bolnih i tragičnih događaja iz naše zajedničke prošlosti”, saopštio je predsjednik Demokratske Crne Gore Aleksa Bečić. 

Kako je istakao, kroz česte godišnjice ovih događaja, nadam se da postajemo dublje svjesni koliko su mir, zajedništvo i tolerancija neprocjenjivo bogatstvo, te koliko je bitno da mi i građani Crne Gore budemo vječni stražari tih vrijednosti.

“U tom kontekstu, na nama je teret da budemo savremenici i arhitekte jednog pomiriteljskog vremena, gdje se prošlost ne zaboravlja, već postaje osnova na kojoj se izgrađuje čvrsta i prosperitetna zajednica. Velika odgovornost leži u tome da održimo ovu svijetlu nit kroz vrijeme”, naveo je Bečić u objavi na Twitter-u.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Moka
Gost
Moka

Drz se ti spc i ne drzi nam moralne predike Znamo te

Bokelj
Gost
Bokelj

Becicu da li osudjujes Oluju ? Ostavi se demagogije, reci javno.

, , ,
Gost
, , ,

U stilu Demokrata, svako saopštenje beznačajno, anemično, uvredljivo za zdrav razum.
A gdje je osuda politike koja je dovela do “Oluje”, pravljenja raznoraznih SAO u suverenoj državi, gdje je osuda ideologije. Nema je jer bi morali doći do korijena svog zla na Balkanu, a kojem i vi pripadate.

Pele
Gost
Pele

Nas vizionar, dosadan.

Send this to a friend