Politika

Čestitke povodom Dana opštine Ulcinj

Ulcinj

Predsjednici Socijalističke narodne partije, Građanskog pokreta URA i Demokratske Crne Gore, Vladimir Joković, Dritan Abazović i Aleksa Bečić, kao i predsjednik Opštine Tuzi Nik Đeljošaj čestitali su Dan opštine Ulcinj.

<<<Ulcinj fokusiran na prevazilaženje posljedica pandemije<<<

Đeljošaj: Svi zajedno da izađemo iz nastale situacije što prije

Đeljošaj je čestitku,  u svoje i u ime svih građana Tuzi, uputio odbornicima i građanima Opštine Ulcinj, sa, kako je naveo, željom da svi zajedno izađemo iz nastale situacije što prije.

“Ubijeđen da će se u što skorije vrijeme stvoriti normalni uslovi za rad i željeni razvoj, želim vam dobro zdravlje i svaku sreću povodom Dana Opštine”, poručio je predsjednik opštine Tuzi.

Joković: Ulcinj je danas omiljeno odredište brojnih turista iz čitavog svijeta

Predsjednik Socijalističke narodne partije Vladimir Joković čestitao je, u svoje i u ime SNP, Dan opštine stanovnicima Ulcinja.

“Najjužniji crnogorski grad svoj praznik dočekuje u teškim okolnostima izazvanim pandemijom korona virusa, kao i ostatak Crne Gore. Međutim, uvjereni smo da ćemo i ovu pošast zajedno prebroditi i nastaviti putem razvoja. Bogata istorija, nevjerovatni turistički potencijali, prirodne ljepote i kulturne vrijednosti su pretpostavke koje garantuju dinamičan napredak Ulcinja u budućem periodu”, istakao ej Joković.

Prema njegovim riječima Ulcinj je danas omiljeno odredište brojnih turista iz čitavog svijeta, koji mu se uvijek rado vraćaju.

“Tome doprinosi tradicionalno gostoprimstvo naših Ulcinjana i moramo se potruditi da tako i ostane. Nakon prolaska krize, vrijeme pred nama moramo iskoristiti za ubrzani razvoj i napredak kako u turizmu, tako i u kulturi i poljoprivredi, na korist Ulcinja, ali i cijele Crne Gore”, kaže se u čestitki Jokovića.

Abazović: Da bude zdravlja i sreće, naše vrijeme tek dolazi

Predsjednik URA Dritan Abazović čestitio je danas gradonačelniku, predsjedniku Skupštine, odbornicima i svim građanima Ulcinja prvu subotu aprila koja se slavi kao Dan opštine.

“Ovaj april različit je od svih koje vjekovne zidine našeg grada pamte. Ulice su puste, a domovi puni. U nesreći koja nas je zadesila ipak se budi nada da ćemo iz svega izaći mudriji i bolji. Zajedništvom i disciplinom pobijedićemo i ovu bitku. Ulcinj će opet biti onaj stari. Nasmijan i vedar grad, mediteranskog i kosmpolitskog duha”, stoji u čestitki Abozovića.

“Nezavisno od pandemije korona virusa Ulcinj je administrativno bio na istorijskom minimumu. Međutim, ovo nije trenutak za kritike već za zajedničko djelovanje. Zato svaka čast našim ljekarima, vatrogascima, komunalcima, službama javnog reda i mira, civilnom sektoru, medijima, ljudima iz biznisa i dobrotvorima… Neka zato ova prva subota aprila označi jedan novi početak. Onaj koji toliko dugo čekamo. Budimo dostojni svojih predaka i svoje istorije”, poručio je Abazovć.

Dodaje da “uz vjeru da će pandemija brzo prestati i normalan život kao proljećno sunce obasjati Ulcinj”, želi svim građankama i građanima Ulcinja puno zdravlja, sreće i mudrosti.

“A naše vrijeme tek dolazi”, zaključuje se u čestitki Abazovića.

Bečić: U ovom trenutku je najvažnije sačuvati živote i zdravlje svih naših građana

Aleksa Bečić je u ime Demokratske Crne Gore i u svoje ime građankama i građanima Ulcinja čestitao 4. april, Dan opštine Ulcinj.

“Imajući u vidu da je Ulcinj jedna od opština u Crnoj Gori u kojoj su zabilježeni slučajevi koronavirusa, sa pažnjom i zabrinutošću pratimo kako se vaša opština bori sa ovom pošasti našeg vremena. Ulcinj je opština koja živi od turizma, zbog čega država ima obavezu da pomogne turističkim radnicima, ali i građanima Ulcinja da lakše prebrode aktuelnu situaciju, kao i da se u vrijeme nakon što ona prođe, što lakše oporave od efekata koje je ona izazvala”, naveo je Bečić.

Po njegovim riječima u ovom trenutku je najvažnije sačuvati živote i zdravlje svih naših građana.

“Zato, u želji da se, zajedničkim snagama, pridržavajući se pravila koja ovakve situacije od nas zahtijevaju, izborimo da se ni u Ulcinju, ni u Crnoj Gori, više ne pojavljaju novi slučajevi i da i iz ove nedaće izađemo snažniji nego što smo u nju ušli, još jednom vam, srdačno, čestitam Dan opštine Ulcinj”, zaključio je Bečić.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
S.Hawk
Gost
S.Hawk

Srećno Ulcinjani!

Slušam...
Gost
Slušam...

Poštovani, da li je nekako moguće da naučite da osim tačnog vremena koje navodite iznad teksta, počnete da pišete i datum kad je tekst objavljen?

Svijetla majska
Gost
Svijetla majska

Što je neka navalica na so.
Srećno, Ulcinjani, a biće srećno samo da ovo prebrodimo svi u CG.

Gen. Dukljanin
Gost
Gen. Dukljanin

Hairli bilo.

Send this to a friend