Politika

Demokrate DPS-u: Duboka trauma jer ćete predati vlast u Pljevljima

Pljevlja

Pošto je javna scena u poslednjih nekoliko dana kontaminirana  saopštenjima pljevaljske ekspoziture aktuelnog režima, mlađima od 18 godina, se unaprijed izvinjavamo zbog scena brutalnog političkog gaženja predstavnika koalicije “Toplana-Fontana” od strane Demokratske Crne Gore.

Ovo je poruka Demokrata nakon što su iz DPS-a stigle optužbe da su dvadeset godina uništavali ovaj grad.

<<<DPS tvrdi da su Demokrate dvadeset godina uništavale Pljevlja<<<

“Očigledno da vam je ponestalo inspiracije da izmišljate, pa su saopštenja protiv Demokrata  postala tek puko politikantsko oglašavanje, čisto da bi građani čuli da postojite, pošto je rad lokalne samouprave nevidljiv. U političkoj praksi, a i u teoriji, nije zabilježeno da partija koja vrši vlast 30 godina napada opoziciju za sve ono što nisu umjeli ili htjeli da urade”, poručuju Demokrate.

Oni kažu da je nevjerovatno da u saopštenju kažu da su Pljevlja dobila obrise savremenog i modernog grada.

“Pitamo vas, da li je u modernim gradovima prisutna povećana smrtnost prouzrokovana katastrofalnim zagađenjem? Jesu li Demokrate poslale na ulicu hiljade radnika ili DPS? Jesu li Demokrate zadužile Opštinu Pljevlja ili Filip Vuković?  Jeste li vi dopustili Brkoviću da hara pljevaljskim šumama ili Demokrate? Ko je obećavao II blok Termoelektrane, Milo ili Aleksa Bečić? Ko je obećavao toplanu i fontanu, DPS ili Demokrate? Očigledno je da su izjave  o vašem vršenju vlasti u periodu od 20 godina posledica dubokih trauma prouzrokovanih činjenicom da za dva mjeseca morate mirno i demokratski predati vlast u Pljevljima”, samtraju u ovoj partiji.

Oni DPS-u poručuju da je vjerovatno zamisao novog koordinatora da tragikomičnim saopštenjima pokušavaju skrenuti pažnju javnosti sa  političkog brodoloma koji ih uskoro očekuje.

“U vašem otužnom jadikovanju, koje nazivate saopštenjem, oni koji nisu iz Pljevalja pomislili bi  da ste vi za ove četiri godine Pljevlja, u najmanju ruku, pretvorili u Tokio.  Ali je san jedno, a stvarnost nešto potpuno drugo. Ista ta surova stvarnost će vas za dva mjeseca uvjeriti u činjenicu da ste vi samo ružna politička prošlost”, zaključuju oni.

M.D.

 

 

Send this to a friend