Politika

DF: Na ponudu o jedinstvu opozicije URA vraća uvredama

Bijelo Polje

Iz Demokratskog fronta tvrde da iako šalju pomirljive tonove koji idu ka jedinstvu opozicije, smatraju da je odgvor iz Građanskog pokreta URA u najmanju ruku nekorektan. U DF-u reaguju na izjavu Suade Zoronjić, potpredsjednice URA koja je ranije danas saopštila da je na pomolu koalicija DPS-a i DF-a.

<<<Zoronjić: Na pomolu koalicija DPS i DF<<<

“Posebno što dolazi od naše bjelopoljke Suade Zoronjić. Zbog javnosti a posebno naših, sugrađana moramo je podsjetiti na nekoliko činjenica. Kada je 2015. Milo Đukanović bio ne “grogiran” već na koljenima, Vaša stranka umjesto da se pridruži kolegama iz DF-a i da mu zada konačan udarac vi ste se odlučili da pregovarete sa njim i spasite ga, čime ste DF-u zabili nož u leđa. Ali DF kao koalicija kojoj je u prvom planu boljitak ove države i svog naroda je kao i uvijek prešao preko svakog vašeg podmetanja”; navodi se u saopštenju Opštinskog odbora DF Bileog Polja.

“Pošto obavezno volite da pomenete “nacionalističke ispadeDF-a”, moramo vam odgovoriti da to nisu ispadi već briga za svoj narod, jer glasači DF-a su većinom nacionalni Srbi. Valja naglasiti da vi vaše odborničko mjesto dugujete isključivo Srbima, jer je vaša kolalicija sa Demokratama u mjestima sa većinskim muslimansko-bošnjačkim stanovništvom imala zanemarljiv broj glasova, ako ne i nikakav. Pošto pominjete proteste u organizacij”Odupri se” i tu moramo da vas podsjetimo da je većina protestanata bilo članstvo DF-a, da je DF organizovao prevoze iz svakog grada dok ste vi nešto niste pretrgli u organizovanju već ste preko vaših ljudi u vrhu Organizicionog odbora radili sve da protesti ne uspiju i da vam je jedini cilj bio da što više popljujete kolege iz DF-a”, poručuju iz DF-a Zoronjić.

Pošto volite, kako dodaju, da ističete da je DPS i DF dvije iste strane medalje i tu vas moramo razočarati činjenicama.

“Na prošlogodišnjim predsjedničkim izborima dok su naš članovi sa predsjednicima opštinskih odbora vodili bitke sa depeesovcima i ometali radove njihovih mini štabova i tako pomagali što boljem rezultatu vašeg kandidata Mladena Bojanića, vi ste sjedjeli u svojim kancelarijama. Posebno smo razočarani što ovo saopštenje dolazi od jednog prosvjetnog radnika, jer dijeli ljude po vjerskoj osnovi, što dolazi iz grada koji je sinonim za vjersku toleranciju i što ovako otrovne riječi dolaze za vrijeme najvećeg islamskog praznika Ramazana. A to šta se dešava u Budvi ostavićemo Budvanima, jer mi u Bijelom Polju imamo i previše problema da
bi brinuli o tuđim. Jer ako bi ušli u dalju raspravu, mogli bi i da prošetamo do Igala i privatizacije Instituta Simo Milošević”, zaključuju u DF-u.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Libero7
Gost
Libero7

Ko svama bude gori je od samo mrzitelji cg

Nera
Gost
Nera

Nije samo institut u pitanju,nego i Rekrea tours Čanj,Šumadija u bečićima i cijela turistička privreda Srbije u CG.
Postavlja se pitanje,ko je ovdje ustvari Srbin DF ili URA ?

Gen. Dukljanin
Gost
Gen. Dukljanin

Ko je crnogorsku opoziciju upoznao- čak ni DPS mu neće teško pasti 😂

Sujetni Vojvoda
Gost
Sujetni Vojvoda

Ko će sa Vama,osim da se izljubite sa Danilovićem i ostalom bratijom……..

Send this to a friend