Politika

Ivanović predložio model za deblokadu rada Opštine Kotor

Nosilac izborne liste Socijalističke narodne partije Branko Baćo Ivanović javno je pozvao sve političke subjekte u Skupštini opštine Kotor za podršku predlogu kojim se omogućava odblokiranje rada Opštine Kotor.

“Naša manjinska podrška zasnovana je na jednom jedinom cilju, a to je podrška donošenju odluka koje su interesu svih građana opštine Kotor. Zato pozivamo sve političke subjekte koji participiraju u Skupštini opštine Kotor da podrže naš predlog kojim se na jedini zakonit i politički legitiman način može prekinuti blokada svih funkcija Opštine Kotor nastala nakon donošenja Odluke o razrješenju predsjednika Opštine Vladimira Jokića od strane DPS, SDP, SD, LP I HGI”, saopštio je Ivanović.

<<<Smijenjen Vladimir Jokić>>>

Kako je istakao, predlažu da se po hitnom postupku zakaže sjednica i u Skupštini opštine donese Odluka o odlaganju primjene odluke o razrješenju predsjednika opštine do donošenja odluke Suda.

“Sigurni smo da je naš predlog najbrži i jedini pravno utemeljen i politički legitiman način da se razblokira rad Opštine, te da mora biti prihvatljiv svim političkim subjektima odnosno odbornicima koji žele dobro Kotoru.
Smatramo da ovaj predlog treba da podrže svi subjekti uključujući i one koji su donijeli odluku zbog koje je došlo do blokade rada Opštine, ukoliko vjeruju u zakonitost postupka u kojem su donijeli tu odluku i imaju povjerenja u rad nadležnog suda pred kojim se vodi postupak, jer bi svi drugi modeli bili politički nelegitimni, suprotni izbornoj volji građana i predstavljali uvodjenje već poznatih modela političke korupcije od kojih je makar do sada Kotor bio pošteđen”, poručio je Ivanović.

On je javno pozvao sve političke subjekte da se u što kraćem roku javno izjasne o navedenog predlogu, a, kako je rekao, brzina izjašnjavanja savkog političkog subjekta ili odbornika govoriće o količini njihove brige za Kotor.

“Ukoliko se sa našim predlogom saglase svi politički subjekti, a zbog činjenice da je sada već očigledno da ne postoji mogućnost formiranja političke legitimne, a funkcionalne vlasti, smatramo da bi svi politički subjekti u Kotoru trebali da usaglase termin donošenja odluke o skraćenju mandata i raspisivanju izbora koji bi se održali odmah po završetku turističke sezone”, zaključio je nosilac izborne liste “Nama možete vjerovati-SNP-Dr Branko Baćo Ivanović.

58

avatar
1000
55
3
0
 
49
FileopgGen. DukljaninJokeRozajacLSCG
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Fileopg
Gost
Fileopg

Poštovani gospodine Ivanoviću vaše rješenje je dobro ali bi bilo malo bolje kad bi se dopunilo odlukom da se razvlasti skupštinska većina i da se ovlasti skupštinska manjina da vlada. Jokić u sadejstvu sa Jonicom bi donosio odluke a manjina bi ih potvrđivala. Idila prava.

Gen. Dukljanin
Gost
Gen. Dukljanin

Čuo sam za pojam i termin “predsjednik u ostavci”, ali za “predsjednika U RAZRJEŠENJU” još nijesam čuo! 😁 Zamislite šta bi isti ovi rekli kad bi Milo popio razrješenje u Skupštini, a onda se DPS dosjeti da tu odluku suspenduje do daljnjeg?!?!

Joke
Gost
Joke

Doktore nauci da sabiras 😂😂😂…DPS ima 17 😊…tako da većina postoji i tvoj predlog je smješan

Rozajac
Gost
Rozajac

Sto rade botovi SDP, sve kroz svoju prizmu gledaju, misle svi kradu po Kotoru, ka oni sto su krali, kupio bi vam sendvic no vi i sendvice skupe jedete. Skupo kostaste CG, ocete li se ugasiti vise

LSCG
Gost
LSCG

Ovo si ti zsmjesio doktore.Svaka cast,kao doktoru…i to je to.Sa tri glasa,nijedan vise na participira u vlasti,dali ste podrsku Jokicu.Ne pomazi vise

Dragan
Gost
Dragan

Nista li vam ne valja, kad se radi posteno vama ne odgovara. Ja ne znam sta je to Baco ikad lose u radio i za svoju korist!

Koviljka tomic
Gost
Koviljka tomic

Hahahhahah je li moguce ovo da ovaj moli da se ne razrijesi Jokic do odlike suda?! Znaci ne vjerujem i samo me interesuje ko to ima njemu da podrzi ovaj model kad je opozicija u manjini?! Hahahahah

zacanka
Gost
zacanka

Sta rade kompleksi Becicu kad on sad moli ove NN likove iz Snp da podrze Jokica! Jao uzass

ines23
Gost
ines23

A koji si ti faktor pa da bi tebe neko poslusao i usvojio ti ovaj kako ti kazes “model”?! Ne pridaj sebi na znacaju toliko nijesi bitan.

Vitinka
Gost
Vitinka

Srecom pa se ti ne pitas nista, pa pricaj do preksjutra ako oces!

oliver14
Gost
oliver14

A sta da se odlozi razrjesenje Jokica ne daj Boze! Nego neka su ga makli ionako nije prstom mrdnuo za grad.

Kosta
Gost
Kosta

Sta li je to Becic obecao Jokovicu pa se oglasio on prvo pa sad ovaj isto iz SNP da brane Jokica i da se ne razrijesi?? Koja li se tu politicka trgovina obavila da mi je znati?!

goran1978
Gost
goran1978

A jao nasao se sad ovaj da brani Jokica! Jaoo a Becici ugasio Snp koja ironija!

Docleat
Gost
Docleat

Model zvani korupcija iliti kako kada izgubiš izbore da povratiš vlast.Ova žena je novi Drago Đurović,a svi znamo čega je on simbol.Zapamtiti njeno ime.

RANKOVA LUKA
Gost
RANKOVA LUKA

Ranko Krivokapić je koliko sabrah čitajući zadnje mjesec dana od Luke Kotor uzeo više od pola miliona eura vrijednosti. Preko 200.000 u akcijama i najmanje 300.000 eura vrijedan stan u Starom gradu. Malo li je… to je ono što smo vidjeli. A ko zna što je jos uzeo da se ne vidi. Nije ni čudo što je zbog Luke srušio… Više »

Send this to a friend