Politika Brajović čestitao Dan opštine

Kolašin postaje sve poželjnija investiciona i turistička destinacija

Naporima državnih organa i lokalne uprave, strateškim pristupom u privrednom razvoju, Kolašin postaje sve poželjnija investiciona i turistička destinacija, istakao je predsjednik Skupštine Crne Gore Ivan Brajović u čestitki koju je stanovnicima i lokalnom rukovodstvu uputio povodom 28. avgusta – Dana opštine Kolašin.

“Prirodne ljepote i atraktivna ponuda prilagođena savremenom gostu, lokalnom stanovništvu otvara mogućnosti za nova radna mjesta”, naveo je Brajović.

Kako je dodao, Kolašinci u svim vremenima pokazuju nepokolebljivi duh i ponos, posvećenost gradu i državi, ali i inventivnost u obezbjeđivanju egzistencije sebi i porodici.

“Posebno imajući u vidu ogromne mogućnosti izgradnjom auto puta Bar-Boljare, uvjeren sam da će stanovnici Kolašina u godinama koje slijede biti sve ponosniji na svoj grad, a država na zajednička dostignuća u njegovom razvoju”, poručio je Brajović.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Bobija
Gost
Bobija

Pa sto se preselise svi u PG

Stara Podgorica
Gost
Stara Podgorica

Zapostavljen zbog planiranog potapanja, Kolašin će se od sledeće godine vratiti na velika vrata. I brže nego što mnogi misle nadoknaditi propušteno. Samo da ne dozvole nekontrolisanu gradnju kao na Žabljaku.

Bnjj
Gost
Bnjj

Grad iz koga se odlazi

🇲🇽 EL_Gordo
Gost
🇲🇽 EL_Gordo

Jedino ako ce u Savardak, a Kolasin samo neka je zdravo, otole bjeze i psi…

Send this to a friend