Politika

Konjević: Šaranović tražio da se vidimo, odbio sam

Član Odbora za bezbjednost i odbranu Raško Konjević (SDP), večeras je za TV CG kazao da je novoimenovani VD direktora Obavještano-bezbjednosnog direktorata Aleksandar Šaranović, zvao da se vide, što je Konjević odbio.

<<<Da li je bezbjednosni sektor Crne Gore kompromitovan?>>>

Konjević je poziv od Šaranovića dobio nakon što je javno pitao da li su tačne informacije da je protiv majora Vojske Crne Gore Radula Čovića, koga je vršilac dužnosti  Obavještajno bezbjednosnog direktorata OBD postavio za svog saradnika, vođen je postupak zbog sumnje da je zloupotrijebio položaj u Vojsci Crne Gore dok je bio u štabu NATO-a u Poljskoj-

“Gospodin Šaranović me je zvao da se vidimo. Uz dužno poštovanje gospodina Šaranovića, osim insitutcionalno, nemam nikakvu potrebu da se gledam sa bilo kim. Dakle, sa jedne strane imate želju da privatno komunicrate s članovima Odbora, a s druge strane dajete saopštenja koja ne govore ni o čemu”, istakao je Konjević.

Napominje Konjević da nije dobio precizan odgovor na pitanje da li je Čović, koji je prema medijskim navodima, kako kaže, postavljen za jednog od najbližih saradnika vršioca dužnosti direktora Obavještano-bezbjednosnog direktorata, kompromitovao ili pokušao da kompromituje podatke NATO-a.

“Da li je to lice, to vojno lice bilo na pripremama u NATO štabu u Poljskoj i da li je tokom tog boravka pripremama u smislu naredne NATO misije kompromitovalo ili pokušalo da kompromituje neke NATO podatke? Da li je NATO o tome obavijestio Ministarstvo odbrane i da li je to vojno lice odmah vraćeno u Crnu Goru i protiv njega pokrenuti odgovarajući proceduralni postupci”, pitao je Konjević.

<<<Bošković: Siguran sam da će NATO reagovati zbog kadrovskih rješenja u bezbjednosnom sektoru>>>

Ministarstvo odbrane danas nije odgovorilo na pitanje koje je Konjević javno postavio,  niti je demantovalo medijske navode vezane za imenovanje Čovića.

<<<Ministarstvo odbrane: Čiji je interes stvaranje konfuzije, NATO saveznici nisu osporili rad lica iz obavještajnog sektora>>>

M.D. 

 

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Himera
Gost
Himera

Uh uh Konjevic veliki patriota , srecna ti krsna slava Rastko Konjevicu !!! Ili si se odreko i Boga !

Joanikije
Gost
Joanikije

Nije mi Raško omiljeni lik ali je castan i mašina i srcem Crnogorac!Samo tako nastavi i bices ono sto si vazda bio u ovome drustvu a to se zove ljudina.

vesko nk
Gost
vesko nk

Vidim mnogi kritikuju Raška.Današnji Raško je jedan posve drugi Raško od onog prije samo godinu i manje.Raško sad vidi đe vodi paktiranje sa đavoljom sektom spc.Sad pravo gleda na rastakanje države u režiji Rusije Srbije i domaćeg nesojluka.Raško sada zna đe i što treba.Samo da nije kasno.

Predator
Gost
Predator

Vrlo korektan politicar

Dragutin
Gost
Dragutin

Gospodin čojek na spram svih političara u CG.
Do duše, to mu i nije teško bit.

Hajduk
Gost
Hajduk

Kakav šmekerski potez Konjevića. Vrhunski politički gaf.

Dolina Bogova
Gost
Dolina Bogova

Ni Rusi ni Ameri no Cetinjski Šaneri !!

CCCCCC
Gost
CCCCCC

Da sve je istina….. on je ruski špijun.

Gero
Gost
Gero

Konjević nije idealan ali slobodno može biti primjer za mnoge po svemu ljuckome.

Ax122
Gost
Ax122

A ja mislim da je najidealniji od svih…zato miski da nije idealan..mozda zato stoje iz sdp?

Sole
Gost
Sole

A nema te u svijet, kako si ti brižan i pošten, nego okle ti ono dođe u CG. Što bi onom Krivokapiću pa vam ostavi partiju i rašćeraste i to malo Crnogoraca koji vjerovaše u vas.

e, jada
Gost
e, jada

Sole, Konjević je svojim porijeklom Crnogorac koji je slučajno rođen u BiH. To što se vratio doma tebi je problem, izgleda.

VrhovniAstrolog
Gost
VrhovniAstrolog

Mislim da je htio da ga izbije ! Pametno je eskivira !

Radza
Gost
Radza

E moj Konjevicu, povamirio si se nesto naglo. Da nebi i ti kao tvoj mentor Ranja, htio da zbacis Mila? Tesko ce ti to proci, kao sto nije moglo ni Ranji, a i on se bio zaletio, taman kao i ti sad.

NikolA
Gost
NikolA

Rasko najozbiljniji politicar danasnje CG , mozemo da ga volimo il ne, al evropski politcar kakvih sa svim kvalitetima!

Saša
Gost
Saša

Zaista, šta ima da se privatno gledaju? Mogao je da traži službeni sastanak radi razjašnjenja pitanja koja su javno postavljena.

Hunter
Gost
Hunter

Sikter

Mitar 1964
Gost
Mitar 1964

Ocekujes li poziv za limenku , tu nema odbijanja😀😀😀

Kurjak
Gost
Kurjak

Koliko afera im otkri samo Rasko,da imaju obraza i časti podnijeli bi ostavke APOSTOLI???

Kurjak
Gost
Kurjak

Deri Rale,dosta se vukovi kriju u jagnjećoj koži…

Madagaskar
Gost
Madagaskar

Auh 😂😂😂 u centar!

Podgorica
Gost
Podgorica

Tako je Konjevicu doktore!

Suncane zore
Gost
Suncane zore

A spava si 20 god mirno i punijeh dzepica 🤣🤣🤣🤣

Bazinga
Gost
Bazinga

U centar. 👍

Tetrapack
Gost
Tetrapack

Gospodine Konjeviću, razotkrijte im svaku skrivenu namjeru, imate potpunu podršku svih proevropski orijentisanih građana. Ovo šta je uradio Šaranović, može da se tumači kao pokušaj da se utiče na slobodno uvjerenje poslanika i člana odbora za bezbjednost, ozbiljan prekršaj.

thetime
Gost
thetime

Spremajmo se da izdajnike i strane špijune hapsimo uz ili bez pomoć policije. Izdaja u toku, izjave i slikanja sa babambasadorkama nece nista pomoci. Izdaja, kvislinzima se mora stati na kraj i okinuti repove. Bez milosti.

Send this to a friend