Politika

Medojević vraćen u spuški zatvor

Predsjednik Pokreta za promjene PzP i jedan od lidera Demokratskog fronta DF Nebojša Medojević otpušten je danas iz Kliničkog centra i vraćen je u Zavod za izvršenje krivičnih sankcija ZIKS, potvrđeno je CdM-u.

Medojević je u ponedjeljak na sopstveni zahtjev iz ZIKS-a prebačen u KCCG gdje je bio smješten na Odjeljenju endokrinologije.

Ranije danas KCCG nije dozvolio njegovim advokatima da ga posjete.

Medojević je uhapšen po nalogu koji je izdao podgorički Viši sud jer je odbio da saopšti ko je pripadnik ANB-a koji mu je saopštio da je glavni specijalni tužilac Mlivoje Katnić od bivšeg gradonačelnika Podgorice Miomira Mugoše uzeo 100.000 eura kako mu ne bi odredio pritvor u slučaju javnosti poznatoj kao “Carine”.

Potom je kažnjen sa još dva mjeseca zatvora jer je odbio da svjedoči u predmetu koji je formiran povodom njegovih tvrdnji iz maja prošle godine, da je Katnić učestvovao u ratnom zločinu na teritoriji Cavtata tokom 1991. i 1992. godine.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Saraj
Gost
Saraj

Nema laprdanja i prljanja ljudi

žirant
Gost
žirant

Nije vraćen nego “stavljen u zatvor”!

Musa
Gost
Musa

Nisam za hapsenje opozicionih poslanika, ali i oni moraju stajati sa cinjenicama iza izgovorenih rijeci. Zbog date rijeci se nekad u CG gubila glava. Ne mogu pricati sta hoce bez utemeljenja jer je svijest naroda na vrlo niskom nivou i narod se prima na sve.

Velimir
Gost
Velimir

NARAVNO,
PA U SPUZ MU JE I MJESTO!

Maki
Gost
Maki

Dokle ce ovako mozda naprave neki sporazum o priznanju krivice ..dajte molim vas pustite Meda toliko zasluzuje i on ima dusu.

Bob Rock
Gost
Bob Rock

Lesi se vraca kuci.

Dragutin
Gost
Dragutin

A puštite, bruke jedne, toga čojeka kući! Ne volim ga i rado bi u penziju posla cijeli DF, deru nas 30 godina taman ka DPS, ali ne mogu da vjerujem da se ovo dešava! Zivjet se ne može od kriminalaca, dilera, klanova, “bezbjedonosno interesantnih osoba”, i onda Medojevića strpate u zatvor!??! E pa čudo jedno svega mi. Svakim danom sve… Više »

Zl11
Gost
Zl11

Sta se ovaj setka tamo vamo ko placa to njegovo setanje.
Neka ga malo neka odmori torosak je to.

Boba
Gost
Boba

Pa ce opet nocas da mu bude lose i sve tako jel? Da vas zeza malo?

Crnogorski Beto
Gost
Crnogorski Beto

Dje će biti vraćen nego u zatvor. Ne može kući jer od kuće nije ni otišao u KC.

Stari
Gost
Stari

E ovim se nas narod hrani stace njima plate

Ccc
Gost
Ccc

Oni su srecni kad drugi imaju

Send this to a friend