Politika

Nišić: Stigla potvrda iz EK da imamo nezrelu i neodgovornu vlast

Irma Nišić

Stigla potvrda iz Evropske komisije da imamo nezrelu i neodgovornu vlast, saopštila je danas direktorica Socijaldemokrata Irma Nišić nakon što je predsjednica EK Ana Pisonero kazala da je Crna Gora dostavila nedovoljno zrele projekte.

<<<Pisonero: Crna Gora dostavila nedovoljno zrele projekte<<<

“Ono što smo govorili prije dva dana. Stigla je potvrda i iz EK, da imamo nezrelu i neodgovornu vlast koja nas bruka. Ne mogu ni da zamislim na šta su ličili projektni zadaci iz kuhinje post tehničkog premijera i sveznajućih ministara, vjerovatno misleći da rade pismeni na temu “Kako spriječiti trajno Crnu Goru da uđe u EU””, navela je Nišić na Tviteru.

Podsjetila je da je EK predstavila paket podrške za saobraćaj, energiju, životnu sredinu, privatni sektor… i ni u jednom, ističe, nema projekata iz Crne Gore, a radi se o podršci od 2.1 milijardi eura.

“Naša Vlada je dostavila preuranjene ili projekte nepodobne za finansiranje, pa je ocijenjeno da Crna Gora treba da nastavi sa sazrijevanjem za potencijalno ponovno podnošenje prijedloga. E pa, projekti su nezreli, ali ova Vlada je više nego dovoljno zrela za prošlost, a nepodobna za finansiranje od strane građana tek”, poručuje Nišić.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Crnogorka
Gost
Crnogorka

Ne treba nam nikakva potvrda ,već su to pokazali na svojim djelima.

MILO iz BERANA
Gost
MILO iz BERANA

Sve eksperti jedan jedini projekt da valja nisu mogli ponuditi. Jadno da jadnije ne može biti.

Send this to a friend