Politika

Radovanić: Zeković i SDP kao pokvareni gramofon

S obzirom na to da je od 30. avgusta postao strastveni pratilac URE, koji na dnevnom nivou ištancuje po nekoliko saopštenja u slabašnom pokušaju da je diskredituje, nije nam jasno kako su kolegi Bojanu Zekoviću promakli naši odgovori na pitanja u vezi sa Stevanom Simijanovićem, poručio je danas generalni sekretar Građanskog pokreta URA Mileta Radovanić.

<<<Zeković: Zašto je cijeli vrh URA na raspolaganju stranom obavještajcu<<<

Radovanić je naglasio da su potpuno otvoreni da nadležni preispitaju sve nedosljednosti u vezi sa slučajem Simijanović.

“Zeković izgleda nije obaviješten ni ko je prisustvovao sastancima sa Simijanovićem, iako je i to objelodanjeno. To me, kao nekog koga je pokušao da targetira, iznenađuje, jer je Zeković prepoznat kao član Glavnog odbora ŠTA RADI URA partije”, dodao je.

Generalni sekretar URE je poručio Zekoviću da mora sa još više pažnje da prati njihove aktivnosti, jer će, na kraju, i sam imati od toga koristi.

“To mu savjetujemo kako za njega ne bi bilo, kako je ranije i sam priznao, “previše neodgovorenih pitanja i preglasnog ćutanja”. Doduše, možda i mi mnogo očekujemo od kolega iz SDP-a, koje, sjetimo se, godinama nisu smogle hrabrosti da postave pitanja od javnog značaja svojim političkim idolima iz DPS-a, dok su se njihovi funkcioneri okorišćavali na uštrb građana, uništavanjem državnih preduzeća kojima su rukovodili”, navodi Radovanić.

Sve to je, prema njegovim riječima, za posljedicu imalo javni dug koji je skoro upetostručen dok su SDP i kolege Zekovića vršili vlast.

Istakao je i da je pohvalno što se SDP uživio u ulogu opozicionara, ali da je promašio metu.

“Raduje nas što je kolega Bojan Zeković izabrao baš URU da vježba prvo i osnovno političko pravilo, ali je, nažalost, za njegovo podučavanje kasno. SDP je kao pokvareni gramofon, iz kog bubnje desničarenje i poltronstvo, koji neko hitno treba da isključi iz struje”, zaključio je Radovanić.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
NEPISMENI
Gost
NEPISMENI

Ako je mislio da se ponavlja jedno te isto nije do gramofona no do ploče

Saša
Gost
Saša

Ko je ovaj?

Fandjo
Gost
Fandjo

Sjajno receno!

Šćepan
Gost
Šćepan

Rad_Ovan_iĆ

Naroz
Gost
Naroz

@Fandjo, ako mislite na sintagmu “pokvareni gramofon”, malo je pogrešna, Mileta je vjerovatno mislio na pokvarenu ploču… A ni ostatak teksta nije nimalo bolji.

Vienna
Gost
Vienna

Ko je ovaj ? Nebitan lik totalno.

hihi
Gost
hihi

ovo ona partija sto vlada sa ljubiteljima legije i karadzica nekome nesto prica?

CetinjeSvetinje
Gost
CetinjeSvetinje

3 put UA ! ! !

zoran
Gost
zoran

Sta ste vi bili 30 god

SASA.NK.ME
Gost
SASA.NK.ME

Okle je ovaj radovanic?

Opet
Gost
Opet

Odgovaraćete nekad budite sigurni

Send this to a friend