Politika

Radulović na čelu nikšićkog Odbora

Predsjednik mjesne zajednice Župa Dragoljub Radulović izabran je za predsjednika Opštinskog odbora Nikšić Građanskog pokreta URA.

Iz URA-e je saopšteno da je Radulović elektrotehničar elektronike i telokomunikacije, koji je deset godina bio rukovodilac opštih poslova u Kombinatu aluminijuma Podgorica.

Na drugoj konvenciji, u kojoj je učestvovalo 120 delegata, izabran je i novi Opštinski odbor.

Radulović je, kako se navodi, istakao da je URA najčistija politička ponuda.

“Ne dijelimo bonbone, ne ucjenjujemo, ne kupujemo, ali nudimo konkretne predloge za rješavanje pogubne situacije u Crnoj Gori. Stara poslovica kaže da tiha voda brijeg roni, tako i URA kroz svoje aktivnosti dolazi u svaki dom i ljudi sve vise uviđaju, da je URA ta kojoj treba sve više ukazivati povjerenje”, kazao je Radulović.

On je dodao da je Nikšić grad pobune, slobodne misli i prkosnog Čupićevog osmjeha

Prva predsjednica nikšićkog Odbora Rajka Glušica istakla je da je za to što se Nikšićem vlada manirom Kim Jong Una kriva dijelom i URA koja se solidarisala sa opozicijom – “pa prevedena žedna preko vode maestralnom manipulacijom velikih mešetara i prevaranata koji su znali da mogu pobijediti u Nikšiću jedino ako sami izađu na izbore”.

Prema riječima predsjednika Građanskog pokreta URA Dritana Abazovića, nekada veliki industrijski centar sa 25 hiljada radnika danas je grad iz kojeg se masovno odlazi.

“U proizvodnji ne radi skoro ništa osim agilne Radio televizije Nikšić, naše tv Bastilje koja proizvodi virtuelnu stvarnost pa nas ubjeđuju da živimo dobro baš kao u Monte Karlu, da idemo sigurnim korakom zrelo naprijed, da je kriza prošla, da smo srećni i zadovoljni jer imamo brojne festivale, jednu kulturnu adresu i sport”, kazao je Abazović.

On je naglasio da je Građanski pokret URA tu da opominje i djela, da vodi borbu za opšte dobro, napredak i ostvarvanje konkretnih društvenih vrijednosti, a u interesu svih građanki i građana Nikšića i Crne Gore, najprije onih osiromašenih i obespravljenih.

“Činimo sve da politici vratimo izvorno značenje i smisao, da se ova djelatnost očisti i umije od praksi koje su je zagadile i pretvorile u prljavo i nečasno zanimanje kojim se, kao i u kriminalu, nedozvoljenim sredstvima lako i brzo dolazi do novca i moći”, zaključio je Abazović.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Baka
Gost
Baka

Dritane,ne vraca se politici izvorno znacenje kad opozicionar napada opozicionara.Upravo se smisao politike gubi kad se desavaju ovakve stvari.

Send this to a friend