Politika

Rastoder se složio da je URA puna klonova Rahmana Morine i Sejda Bajramovića

Šerbo Rastoder

U objavi na Facebooku akademik Šerbo Rastoder osudio je indirektno nastup ministra pravde, ljudskih i manjinskih prava Vladimira Leposavića i njegovo nepriznavanje odluka i legitimiteta Haškog tribunala.

<<<Leposavić ne priznaje da se desio genocid u Srebrenici, osporio legitimitet suda u Hagu<<<

“Koliko bi bilo smiješno danas pitati nekoga, priznaje li Odluke suda u Ninbergu a da Vam on odgovori da procedura nije bila savršena, da pravo nije bilo ujednačeno, da je formiran ad hoc….Ne manje je smiješno pitati nekoga, da li priznaje odluke Haškog suda, povodom genocida u Srebrenici, ako imate na umu da je on bio mnogo savršeniji nego onaj u Ninbergu. Da li će, zbog toga sud promijeniti Odluke. NE. Ali će ostati vama večita bruka. Jer ostaje logično pitanje, kako se zove tvorevina, čiji su svi tvorci osuđeni za GENOCID”, napisao je Rastoder na Facebooku.

U komentarima na post u razmjeni sa Ljubomirom Filipovićem koji je apelovao na Rastodera da utiče na platformu Crno na bijelo i Građanski pokreta URA koje je podržao na izborima i čiji je dio, Rastoder je odgovorio Filipoviću da precjenjuje značaj GP URA, a i potvrdio jedan komentar da u GP URA ima “klonova Rahmana Morine” dodajući i podsjećajući na Sejda Bajramovića.

<<<Opasna i uznemirujuća izjava Leposavića, traži se njegova ostavka<<<

Rahman Morina i Sejdo Bajramović su, podsjećamo, kosovski političari, koji su poslužili Slobodanu Miloševiću da učvrsti svoju vlast na Kosovu i da ukine autonomiju pokrajine Kosovo.

<<<Živković: Tužilac da pokrene krivični postupak protiv Leposavića<<<

Istup ministra Leposavića osudili su mnogi u zemlji i regionu, a Miodrag Živković je na svom Facebook nalogu pokrenuo pitanje krivične odgovornosti ministra, zbog kršenja člana 370. Krivičnog zakona Crne Gore.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Dula
Gost
Dula

U pamet se CRNOGORCI. 🇲🇪
👋za g. Rastodera.

Senad
Gost
Senad

Rahman i Sejdo su bili ucenjeni silom ali URA (Dritan) izgleda milom (velikim novcem).

exspert123
Gost
exspert123

Dosta neobicna i razocaravajuca cinjenica da akademik Rastoder covjek takvog autoriteta i istorijskoj nauci moze da poderzava grupaciju kao sto je URA. Ova grupacija se pokazala kao grobar gradjanske Crne Gore i odigrala sramnu ulogu u desavanjima u ovoj zemlji u posljednjih nekoliko mjeseci poslije parlamentarnih izbora.

Gernsheim
Gost
Gernsheim

Dritana hvale Matija Bećković i ostali srbi koji su zasluzni za sve ove ratove a kad ga oni hvale onda treba da zna da nije nešto u redu…..

ludak
Gost
ludak

u crnoj gori je ura sat a sat se pokvari i stane

ovs
Gost
ovs

Šerbo ovi su gori od prošlih. U pamet se na vrijeme. Foliranti su to, kao i čitav život što su bili. Sa tobom će sve lijepo pričati i baciti ti lažni osmijeh, a iza leđa sve najgore o tebi. Miči se četnika na vrijeme. To nije pravi put.

Mina visevise
Gost
Mina visevise

Dritan je gospodin,pametan i posten.Niko ga ne moze kupiti,osim istina i pravda.

Realno
Gost
Realno

Istina i pravda dritanu lezi u 21milion, toliko o tome

Marina
Gost
Marina

Mina
Oooooo Bozeeeee !!!!
Sto ne dade ovom insanu bar malo mozga ???? Ili bar obraza !!!!

delboj
Gost
delboj

Urra je interesna grupacija. Partija koja pripada pokretu Zelenih u Evropi da jednu rijec nije rekla protiv busenja u Jadranskom moru. Presmijesno.

Ebabil
Gost
Ebabil

Postovanje za gospodina i sve je upravu kao sto za sve ima i dokaze. Puna podrska

Anna
Gost
Anna

Peofesore Rastoder,budite glas razuma! Pomozite Crnoj Gori da vrati svoj antifasisticki duh! Morate!Dugujete multikulturalnom kodu koji Vam je u krvi!

Onogošt
Gost
Onogošt

Smrt fašizmu, sloboda građanskoj Crnoj Gori!

Crnogorac
Gost
Crnogorac

Lako ćete svi prat ruke i obraz. Vidjela je sva
CG ko je ko. A uraše pogotovo !

kerber
Gost
kerber

Pitam se zasto nije do sada stara vlast donijela zakon o negiranju genocida …

Razum
Gost
Razum

Nije bilo potrebe. Fašiste smo pobijedili 1945., nijesmo znali da će se povampirit.
A u ovom zakonu postoji clan koji svakako ne dozvoljava ono sto je Leposavic uradio.

Neznaveni
Gost
Neznaveni

Senat USA je skoro donio rezoluciju koja potvrdjuje da je u Srebrenici izvrsen genocid. To je bila tačka na i. Potpuno je jasno da je izvrsen genocid, i svaka drzava treba da usvoji istu rezoluciju, uključujući CG. Gospodo četnici na vlasti izvolite! Da vas vidimo.

Kotoranin
Gost
Kotoranin

Ja samo čekam akademika Šerba Rastodera da čujem neki njegov komentar na ovih nesretnih 100 dana vladavine. Ovo nije ništa kad ga morate isprovocirati pa vam on nesto kao odgovori. Samo me zvanično zanima što Šerbo i Žarko misle o generalno svemu ovome i naravno želim da čujem takodje iz usta sina Jevrema Brkovića, namjerno ne kazem od Balše jer… Više »

Razum
Gost
Razum

Balša je veliko razočarenje unazad godinu. Žao mi je što to kažem, ali je tako.

Dijaspora
Gost
Dijaspora

URA ima naravno veliku moć,svojim glasom u parlamentu oslobodili su Crnu Goru od imovine u korist SPC i Srbije,glasaju da deklarisani četnici brinu o manjinama u vladi i parlamentu i td.Žarko veliko razočarenje.

Duklja_MN
Gost
Duklja_MN

Bravo Serbo

Send this to a friend