Politika

Rovčanin: DPS opet manipuliše

Današnje tumačenje odluke o formiranju Odbora za sveobuhvatnu reformu izbornog i drugog zakonodavstva od strane DPS-a predstavlja klasičnu namjeru za sprovođenje još jedne manipulacije, kazao je Nikola Rovčanin, portparol Demokrata.

Rovčanin

<<<Sekulić: Demokrate pokazale neozbiljnost, pravdaju se prizemnim uvredama i manipulacijama<<<<

“Ovaj Odbor je specifičan i funkcioniše na paritetnoj osnovi, pa je za odluke potrebno da glasa 11 od 14 članova, a ne kao što ste do sada navikli prostom većinom. Dakle, da bi Odbor odlučivao potrebno je najmanje 11 prisutnih članova kao što smo danas saopštili. Imajući to u vidu za nas je većina za odlučivanje kvorum i tačka”, tvrdi Rovčanin.

Prema njegovim riječima, iz sadržine izvještaja Marte Šćepanović cjelokupna javnost se mogla uvjeriti u namjeru DPS-a da prolongira reforme posle izbora 2020. godine.

“Željeli ste da opet iskoristite standardizovane manipulativne metode flomasterima, fantom biračima, partijskim zapošljavanjima i kupovinom ličnih karata. Otkrili smo pisani trag o vašim namjerama i raskrinkali vas pred licem javnosti i međunarodnom zajednicom”, naveo je Rovčanin.

Tvrdi da DPS nije predložio nikakav način implementacije ključnih prioritetnih preporuka OEBS-a.

“Naprotiv, predložili ste njihovo miniranje. Ovoga puta ste plan krađe željeli sprovesti sa setom obmana, ali su vas Demokrate pravovremeno razotkrile na tom putu”, zaključio je Rovačnin.

2

avatar
1000
2
0
0
 
2
FileopgMojsije
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Fileopg
Gost
Fileopg

poštovani i pošteni portparole Demokrata oćete li shodno svojem ugledu i fjnkciji tražiti ostavku MAGISTRA ako se pojavi audiozabilješka kako vaš magistar moli jednog uglednog profesora da utiče na svojeg kolegu sa ekonomskog fakulteta da glasa kako je plagijat ustvari original a original plagijat.

Mojsije
Gost
Mojsije

Kakve sve gluposti saopstavaju Demokrate i Frontovci ?Gradjani ce prepoznati ove muvarose i nevaspitane koji zele da budu vlast.9

Send this to a friend