Politika

Šušter: No pasaran, gospodo iz Dražinog fronta

Šta o Matiju Bećkoviću kao negatoru Crne Gore i onome koji Crnogorce naziva “šakom jada” mislimo već smo u prethodnom reagovanju saopštili, a vama gospodo iz Dražinog fronta DF poručujemo da vam prekrajanje istorije i nova izdaja samosvjesne, nezavisne i međunarodno priznate Crne Gore, poput one na Podgoričkoj skupstini, koju želite na žalost da slavite, nece proći, poručio je portparol SD-a Stefan Šušter.

<<<Kovačević: Šta bi bilo da Bećković gostuje u Ramadi o trošku Željeznice Crne Gore<<<

““No pasaran” gospodo iz Dražinog fronta! Crna Gora ima snage da se odupre novoj izdaji, ali i da se obračuna sa izdajnicima koji su u saradnji sa nekim međunarodnim adresama pripremali terorističke aktivnosti u želji da sruše ne samo vlast, koju na izborima očigledno ne mogu dobiti, nego i državu”, kazao je Šušter.

Prema njegovim riječima, zabrinjava to što nekome ko želi vlast, u državi koju ne smatraju svojom, prvo što pada na pamet je Adolf Hitler.

“To zabrinjava, ali ne čudi, jer su upravo oni naslednici takve politike koja je pravila koncentracione logore i protjerivanja širom bivše SFRJ.
SD je od osnivanja prepoznata kao građanska partija u kojoj nikom nije tijesno, ali stojimo na braniku državnih interesa uvijek kada primijetimo da neko udara u temelje CG, kao što to DF i njegovi prirepci iz opozicije u kontinuitetu čine. A o porijeklu i istoriji porodice Šušter, kad nas već gospodin Kovačević pominje, isti može saznati u Crmnici. Nivo kulture koji je meni svojstven, ne dozvoljava mi da sa bilo kim razgovaram na taj način, pa bio to i izvjesni portparol NSD”, zaključio je Stefan Šušter.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Mornar
Gost
Mornar

Dobrilovići su s Njeguša iseljeni i u Gluhi Do (Crmnica), „gdje su se prozvali i Dobrilović = Šušter, zagranci Šušter i Ćetković sa Drešicima (7 kuća) koji su se njima pribratili“3 Dobrilovići su kao brastvo Cetinjskog plemena (vjerovatno razgranjavanjem doseljeni sa Njeguša) bili zasigurno još od kraja XV vijeka što svjedoči i Jovan Erdeljanović.

Durmitor
Gost
Durmitor

No pasaran izdajnici crne gore,sto ju rasprodaste

Pika
Gost
Pika

Dosao neki suster da prica o crnogorstvu….bjezi odakle si dosao!

2018.
Gost
2018.

Mlatiji Blebećkoviću i Vrisku Zluradoviću davno je trebalo zabraniti boravak, kao i njihovim poslušnji hordama crnih kukuljica otrovanih mržnjom i jadom . Mora da im je sa ovolikom količinom zla zaista teško živjeti. Ni stručna pomoć tu ne pomaže.

Velimir
Gost
Velimir

TAKO JE,TREBA TO DA BUDE JASNO SVAKOM PA I SRPSKIM GOV.IMA STO SMRDE U CRNOJ GORI-INACE VJECNIM IZRODIMA I PRODANIM DUSAMA!

Obucar
Gost
Obucar

Susteri su stara Crnogorska familija,njegovi preci su bili ucesnici svih važnih bitaka u CG istoriji od Vucjeg Dola,Grahovca,Krusa,tako da on sa punim pravom brani CG

Kika
Gost
Kika

Šuster, radiš li patike?

Titograd
Gost
Titograd

Slusam i gledam ove privezke od CD mnogo su smjesni. Izadjite samostalno na izbore jednom se izbrojte i kad vidite koliko vas ima pokri te se usima. Manje stranke a vise funkcionera u drzavi nema nigdje u svijetu

Zoran
Gost
Zoran

Novu srpsku demokratiju treba zabraniti jer
velica velikosrpske ideje.

Bot sef
Gost
Bot sef

Zokiju sendvic, obavezno!

Folender
Gost
Folender

Da valjas sto ne bi se prezivao tako

Bratonozici
Gost
Bratonozici

Susteri nisu iz Crmnice nego Hrvati vjerovatno, sto se pomamio ovaj mali da brani Cg, sto mi je ovih dana.

Obućar
Gost
Obućar

Drž’ se ti opanaka, moj opančaru!

ron.de.jeremy
Gost
ron.de.jeremy

Brate spušti se malo do mora da se smanji tenzija

Ime
Gost
Ime

Pokriji se Susteru

NestoRazmisljam
Gost
NestoRazmisljam

Nece Crna Gora nidje ali nece te je braniti ni ti ni ovi iz DF vjerujem

xyz
Gost
xyz

Šuster,Šušter,Šuster…

Gušter
Gost
Gušter

Pa hajd,vala..
A što za mene ne navijate?

Send this to a friend