Politika

Šušter: No pasaran, gospodo iz Dražinog fronta

Šta o Matiju Bećkoviću kao negatoru Crne Gore i onome koji Crnogorce naziva “šakom jada” mislimo već smo u prethodnom reagovanju saopštili, a vama gospodo iz Dražinog fronta DF poručujemo da vam prekrajanje istorije i nova izdaja samosvjesne, nezavisne i međunarodno priznate Crne Gore, poput one na Podgoričkoj skupstini, koju želite na žalost da slavite, nece proći, poručio je portparol SD-a Stefan Šušter.

<<<Kovačević: Šta bi bilo da Bećković gostuje u Ramadi o trošku Željeznice Crne Gore<<<

““No pasaran” gospodo iz Dražinog fronta! Crna Gora ima snage da se odupre novoj izdaji, ali i da se obračuna sa izdajnicima koji su u saradnji sa nekim međunarodnim adresama pripremali terorističke aktivnosti u želji da sruše ne samo vlast, koju na izborima očigledno ne mogu dobiti, nego i državu”, kazao je Šušter.

Prema njegovim riječima, zabrinjava to što nekome ko želi vlast, u državi koju ne smatraju svojom, prvo što pada na pamet je Adolf Hitler.

“To zabrinjava, ali ne čudi, jer su upravo oni naslednici takve politike koja je pravila koncentracione logore i protjerivanja širom bivše SFRJ.
SD je od osnivanja prepoznata kao građanska partija u kojoj nikom nije tijesno, ali stojimo na braniku državnih interesa uvijek kada primijetimo da neko udara u temelje CG, kao što to DF i njegovi prirepci iz opozicije u kontinuitetu čine. A o porijeklu i istoriji porodice Šušter, kad nas već gospodin Kovačević pominje, isti može saznati u Crmnici. Nivo kulture koji je meni svojstven, ne dozvoljava mi da sa bilo kim razgovaram na taj način, pa bio to i izvjesni portparol NSD”, zaključio je Stefan Šušter.

18 Komentara na "Šušter: No pasaran, gospodo iz Dražinog fronta"

avatar
1000
:   NAJNOVIJI | NAJSTARIJI | POPULARNI

Send this to a friend