Politika

URA Crnogorskoj: Vjerujemo da vam nije cilj da vratite DPS na vlast u Budvi

Vjerjemo da Crnogorskoj nije cilj da vrate DPS na vlast, kako je to inače i najavio aktuelni predsjednik države neposredno nakon izbora 2016. godine, stoji u odgovoru na saopštenje Crnogorske, potpredsjednika budvanskog odbora URE Blaža Rađenovića.

>>>Čučka: Pet pitanja za Boženu Jelušić<<<

“Međutim, ukoliko je to njima ili bilo kome drugom legitimno, a jasno je da se može odigrati prema već uspostavljenom mehanizmu prekrajanja političke volje građana, bilo bi korektno da to javno i saopšte”, poručuje Rađenović.

On kaže da se u budvanskoj URI nadaju da je gospodin Čučka ipak koncentrisano pročitao njihovo saopštenje, a koje samo predstavlja poziv na sastanak i dogovor unutar vladajuće koalicije oko svih pitanja koje se tiču potreba građana i funkcionisanja grada, kako se ne bi ponovio kotorski scenario.

“Ono je upućeno ne samo od strane uvažene profesorice Božene Jelušić već i od Opštinskog odbora GP URA Budva. Možda je gospodinu Čučki, dok je čitao saopštenje, koncentraciju poremetio neko od koalicionih partnera, ali smo u svakom slučaju spremni da o svemu razgovaramo na sastanku koalicije. Zato vas pozivamo, kao i ostale koalicione partnere, da sve probleme koji tište grad i građane rješavamo dogovorom i da se ponašamo odgovorno i zrelo prema mandatima koji su nam povjereni”, kaže Rađenović.

Navodi i da ” što se tiče predstavnika GP URA u Budvi, učiniće sve da se ne ponovi kotorski scenario, da se u punom kapacitetu afirmiše ono što je u Budvi do sada ostvareno, a da se spriječe štete koje bi u narednom periodu mogle nastati”.

“I najzad, pozivamo vas, kao i do sada, da polemiku ne vodimo na stranicama medija, već da što prije sjednemo i počnemo i rješavamo nastale probleme”, zaključuje Rađenović.

B.M.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
ispod cenzusa
Gost
ispod cenzusa

Samo nemoj da mi se Crnogorska i Ura sjekiraju unaprijed, neka cuvaju sjekiraciju za poslije izbora jer ce DPS u Budvi pobijediti. Pobijedice lako jer ste urnisali Budvu i od nje napravili Mali Mokri Lug. Budva ce ponovo biti metropola turizma.

Fileopg
Gost
Fileopg

Crnogorska nikad više glasa Crnogorskog gledat neće, pa im eto prosrpski glasovi.

Realno
Gost
Realno

,,Crnogorska” je izmišljotina Demokrata, pa se njima obratite.

Send this to a friend