Politika

URA: Spajić da sankcioniše direktora škole iz Plužina i funkcionerku PES-a koja omalovažava 21. maj ili da ponovo saopšti da ga država ne zanima

URA

“Ćutanje predsjednika Vlade Milojka Spajića na sramne navode Milutina Mirjačića, direktora OŠ “Bajo Pivljanin” iz Plužina, koji tvrdi da Crna Gora nije država i da je referendum najveća pljačka, uz skandaloznu objavu funkcionerske Pokreta Evropa sad Jelene Raković, koja je povodom Dana nezavisnosti na društvenim mrežama pokušala omalovažiti jedan od najznačajnijih datuma u crnogorskoj istoriji, 21. maj, Dan nezavisnosti, pokazali su ideološki pravac Pokreta Evropa sad, njihov stvarni karakter, ali i odnos prema državi”, saopštili su iz Građanskog pokreta URA.

Iz URE navode da ne spore pravo bilo kog građanina da iznosi lične stavove, ali dodaju da je nedopustivo da ljudi koji obnašaju bilo kakve javne funkcije, a ponajmanje one koje su u direktnoj vezi sa obrazovanjem i vaspitanjem djece u Crnoj Gori, da svojim stavovima omalovažavaju i negiraju državu Crnu Goru.

9

avatar
1000
9
0
0
 
9
SerdarFormaJasnaIstinaCile
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Serdar
Gost
Serdar

Ti si abaze odavno postao nebitan dzabe se trudis

Forma
Gost
Forma

Oće kako da ne
Veli Jakšićka nema ništa s tim Ministarstvo, nego školski odbori – koji su ga usput i izabrali!

Jasna
Gost
Jasna

Najvise ko je omalovazio drzavu si.ti potpisivanjem temeljnog ugovora.

Istina
Gost
Istina

A Rada Miloševića treba li sankcionisati

Cile
Gost
Cile

Ajde jadan ne bio pa za tvoga zemana je Bratićka ove postavila za direktore. Tada bješe krilatica, neće URA dat. Dao svi sve sve. Jednom si nas prevario sad ceš na smetlište istorije Dritane, dje ti je i mjesto. A mi ćemo popraviti sve a ti bogami pred sud kad tad mlad si stiće te pravda.

Darija
Gost
Darija

E kuku Dritane oćeš li nam sad vratiti svetinje ?

marius
Gost
marius

Lijepo od vas sto se kriticki odnosite prema negatorima CG, al kako to da se ne sjetiste, da se kriticki osvrnete, na vise no nekorektno ponasanje predsjednika skupstine, koji nije gradjankama i gradjanima CG cestita “Dan nezavisnosti”. Nije mu skupstina dJEDdovina, pa da se tako ponasa, no se zna koje su mu obaveze.

Planeta Majmuna
Gost
Planeta Majmuna

A vi u zatvor za potpisivanje TU.

Istina
Gost
Istina

Prvi put bravo za URA ! Spajke ne može na dvije stolice !

Send this to a friend