Politika

Vlada: Podržavamo makedonsko ZA

Vlada Crne Gore

Crnogorska Vlada pozdravila  je činjenicu da je na konsultativnom referendumu u  Mekedoniji većina izašlih glasala “za”.

“CG podržava sporazum koji su Makedonija i Grčka potpisale u Prespi, kojim je dogovorenqa promjena imena  bivše jugoslovenske republike Makedonije u Sjeverna Republika Makedonija, a u kontekstu stabilnosti za cio Zapadni Balkan. Vjerujemo da će Sobranje iskoristiti istorijsku šansu za odlučan napredak ka budućnosti u EU i NATO”, piše na Tviteru Vlade.

<<<Šta slijedi nakon referenduma u Makedoniji?<<<

<<<Brisel o referendumu u Makedoniji: Očekujemo da svi poštuju tu odluku<<<

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Bokelj
Gost
Bokelj

Kaki vas nije sramota tako nesto napisati.Sta to podrzavate?Da je izasao na referendum samo jedan jedini glasac i gglasao za rkli bi da je 100 posto biraca bilo za i dali bi tom glasacu podrsku.Takva vam je izborna matematika.A ono referendum jasno i glasno rekao NE.A sad ce cia i amerika da naoruzaju ANA i slicne teroristicke organizacije da podmecu… Više »

Razocarani
Gost
Razocarani

Ma zasta je podrzavate.Za 34% ( Albanaca) sto je glasalo ! A sta cete za onih 66% koji su bili protiv ? Podrzavateli njih?
Prozreo sam vasu igru,Idete Logikom ,da kada su migla TRI civjeka,bez znanja naroda,uvesti C.Goru u STRASNO kolo svetskih terirista,zasto nebi i 34% mogli isto uraditi ?

Zainteresovana
Gost
Zainteresovana

Ja podržavam nemakedonsko “mrš” od 64%.

Pečem lozu
Gost
Pečem lozu

Dzaba!
S vama zajedno opet 35% !

Orlov krš
Gost
Orlov krš

Država vam! Makedonija je rekla NE kolonijalizmu, a uskoro, ako Bog da, i Crna Gora! Pozdrav za Makedoniju i još jednom čestitke na ispravnoj i hrabroj odluci naroda u Makedoniji! Živio slobodarski duh sveslovenski! Živjela sloboda! Dolje lanci i ropstvo!

Mr. Perfect
Gost
Mr. Perfect

Da, hrabra odluka koja će ih držati izolovane kao i do sada

Orlov krš
Gost
Orlov krš

Crna Gora je izolovana i u lancima. NATO i EU su zlotvori!

Joxim
Gost
Joxim

Koje za podržava naša Vlada? Jedna trećina podržala vlast. Ovo je vrhunac licemjerstva i pokvarenjaštva. Referendum uspio u par mjesta u kojima žive Albanci. U ostalim krajevima kataklizma. Bogu hvala da još postoji neko na Balkanu koji drži do sebe! Svaka čast Makedonci.

Eusebio
Gost
Eusebio

Podji do Makedonije i vidi kako ljudi zive,standard im je africki,ukoliko nesto brzo ne promijene bankrotirat ce i raspast se kao drzava a ti im cestitaj koliko hoces.

Orlov krš
Gost
Orlov krš

Ja sam bio i ništa se bolje ne živi u Crnoj Gori

Mr.Evil
Gost
Mr.Evil

Ma da su i trojica izašla, podržavamo ovakve demokratske poteze!

Send this to a friend