Politika

Vlast u Tuzima činiće DPS, BS, DUA i SD, predsjednik SO Fadilj Kajošaj

Novi-stari predsjednik Skupštine Opštine Tuzi biće Fadilj Kajošaj (DUA), koji će na tu funkciju biti naimenovan u srijedu, na konstituvnoj sjednici lokalnog parlamenta. Predsjednik Opštine biće izabran uskoro i biće iz Demokratske partije socijalista.

Da podsjetimo, kao jedan od kandidata za prvog čovjeka Tuzi pominje se potpredsjednik Savjeta mladih DPS Tuzi Marjan Junčaj, o čemu je CdM već pisao.

<<<Junčaj najvjerovatnije predsjednik Tuzi<<<

Kako je CdM-u potvrdio nosilac liste DPS na novembarskim izborim u Tuzima Halil Duković, novu vlast u ovoj opštini obavljaće DPS sa tradicionalnim partnerima Bošnjačkom strankom i DUA, a u koaliciji su i novi partneri u Tizima-Socijaldemokrate.

“Ostajemo otvoreni da koaliciju proširimo i da nam se priključi Albanska alternativa. Biće nam drago ako i oni iskažu spremnost da sarađuju sa nama. Do sada sa njima nijesmo uspjeli da se dogovorimo zbog nekih njihovih kadrovskih zahtjeva, koji su se, moram reći, najmanje odnosili na DPS”, istakao je Duković za CdM.

Prema njegovim riječima, važno je da se što prije formira vlast kako bi se nastavilo sa realizacijom svih zacrtanih ciljeva i projekata, a koji su od izuzetne važnosti za žitelje Malesije.

M.Dušević

 

 

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Emin
Gost
Emin

Zalosna koalicija, iako sam musliman, ovakva koalicija gdje su svi odbornici vlasti muslimani nije u redu. Ovo nije Malesija

Malesija
Gost
Malesija

Taip Erdogan koalicija.

Nikola
Gost
Nikola

Tradicionalna – Islamska koalicija u Tuzima.

Dje smo
Gost
Dje smo

Dje su Crnogorci u Tuzima?

malik
Gost
malik

u tuzi nema crnogoraca. vidis li da je vlast 100% muslimanske vjere.
tamo zive samo bosnjaci i albanci. za koju godinu zivjece samo bosnjaci. isto kao u rozaje, plav i gusinje.

Send this to a friend