Politika

Vujošević: Službeni list postupao po zakonu

Foto: Dan

Službeni list je postupao u skladu sa zakonom propisanim obavezama, saopštio je direktor te javne ustanove Momčilo Vujošević, reagujući na prozivke partija u vezi sa objavljivanjem propisa Skupštine opštine Budva.

<<<URA: Podnijeta krivična prijava protiv direktora Službenog lista<<<

<<<Službeni list objavio: Carević i Radović razriješeni<<<

“Javnoj ustanovi Službeni list Crne Gore dostavljen je od strane predstavnika Opštine Budva zahtjev da objavi nevažećim pečate Skupštine opštine Budva. Uz zahtjev su dostavljene fotokopije ličnih karata potpredsjednika Vladimira Bulatovića i odbornice Snežane Kuč. Zahtjev za objavu pečata ovjeren je pečatom potpredsjednika opštine gospodina Vladimira Bulatovića. Uz zahtjev je dostavljen i zapisnik Upravne inspekcije kojim se nalaže da se pečati moraju hitno oglasiti nevažećim. Navedeni pečati su objavljeni u Oglasnom dijelu Službenog lista, broj 24,2″, naveo je Vujošević u saopštenju.

Kako je dodao, nadležni iz opštine Budva podnijeli su uredan zahtjev prema kojem je Službeni list blagovremeno postupio.

Anđela Ivanović dostavila je uredan zahtjev za objavljivanje tri odluke u Službenom listu Crne Gore – opštinski propisi, koje su takođe uredno zavedene i ovjerene, te time nije bilo osnova da ne budu objavljene u Službenom listu – opštinski propisi, broj 21/20,” naglasio je, napominjući da su navedene Odluke stupile na snagu danom donošenja, a ne danom objavljivanja.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Jokso
Gost
Jokso

E Momo ne znam sto ti je ovo trebalo, brzo ces u spuz

Ratko
Gost
Ratko

Veliki srbin is kuca

Onajkojizna
Gost
Onajkojizna

Da li je neko postupio po zskonu ili nije ne odlučuje zakon nego ko je na vlasti i s tim u vezi kako ko tumači zakon.E to je i takvo je naše tužilaštvo,ali i drugi državni organi.

Pitanje
Gost
Pitanje

Ako te dobro razumijem, i tvoji bi ovako, kad bi došli na vlast?

Hmmmm
Gost
Hmmmm

Zato postoji Skupština. Da donese zakone bez rupa. Ali oni koji se žale na zakone čak ni ne dolaze u Skupštinu. Valjda boje da se uhvate u koštac sa zakonima.

Send this to a friend