Politika

Živković: Obezbijedićemo političku stabilnost i bolji životni standard, pokrenućemo investicioni ciklus vrijedan milijardu eura

Danijel Živković - Sveti Stefan/ Foto: DPS

Programski cilj naše koalicije je da pokrenemo investicioni zamajac vrijedan milijardu eura. Potrebna nam je nova vrijednost i ekonomski napredak. Bez ekonomskog napretka nema realne ekonomske održivosti, nema novih radnih mjesta i nema boljeg životnog standarda za građane Crne Gore. Da bismo obezbijedili ekonomski napredak potrebna nam je, prije svega, politički stabilna, odgovorna i kompetentna vlada, rekao je Danijel Živković, nosilac izborne liste “Zajedno! Za budućnost koja ti pripada“ prilikom današnjeg obilaska Svetog Stefana.

Sa dragulja crnogorske obale Svetog Stefana, kako je saopšteno iz partije, on je poručio da se moraju “zaustaviti loše prakse koje su se desile nakon promjene vlasti 30. avgusta 2020. godine, kada su protjerivani investitori iz države, te da je nužno pokrenuti Crnu Goru”.

“Danas se nalazimo na jednom od tih lokaliteta – Svetom Stefanu, biseru turističke ponude Crne Gore. Upravo su sa ovog mjesta protjerani investitori lošim, namjernim odlukama prethodne dvije izvršne vlasti i naravno lokalne vlasti koje su izmanipulisale dio građana i građanki Budve i Crne Gore, kako bi ih stavili u službu protjerivanje i rastjerivanje investitora”, kazao je Živković i dodao.

“Umjesto konstruktivnog pristupa imali smo prilike da vidimo kakva je šteta nanijeta ekonomiji Crne Gore, kako su zatvorena radna mjesta i kako je investitor pokrenuo arbitražni postupak vrijedan više desetina miliona eura”, istakao je v.d. predsjednika DPS-a.

On je saopštio da koalicija na čijem je čelu ima “plan kako da pokrene Crnu Goru”.

“Mi za to imamo plan. Posljednji uradak ili PR premijera u tehničkom mandatu, Dritana Abazovića, govori da je sve rađeno bez ikakvog plana, potpuno stihijski i da je sa jasnom namjerom rastjeran ili otjeran investitor ovdje koji je uložio ozbiljna sredstva u valorizaciju ovog značajnog turističkog potencijala. Koalicija “Zajedno! Za budućnost koja ti pripada“ ima jasan plan kako da vrati povjerenje investitora, kako da na realno održivim osnovama poboljša životni standard građana. I naravno, ova koalicija nudi prosperitet, nudi političku stabilnost i ono što je najvažnije – nudi bolji život svim građankama i građanima Crne Gore”, poručio je Živković.

Istakao je da nema reformske vlade bez koalicije “Zajedno”.

“Nema stabilne niti reformske vlade bez koalicije “Zajedno!“ koju čine Demokratska partija socijalista, Socijaldemokrate, Demokratska unija Albanaca i Liberalna partija, zaključio je Živković.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Sorbeto
Gost
Sorbeto

Ovaj mali super prica. Za ove indijance svetosavske je izmislio pamet, vaspitanje, kulturu… Ovi lupaju sto im pane na um, mladi bubaci, joanikijevci, litijaneri, i poltroni tidje drzave. 🤢🤢🤢

Ćaka Źulu
Gost
Ćaka Źulu

Dobrodosli MickeJovi mladi botovi kod nas u goste na cdm. Welcome Srbići! Ejmen!

Krusa
Gost
Krusa

Izbori ce pokazati rezultate
Vrlo jednostavno

Ciciban
Gost
Ciciban

Pokazace dijagnozu koliko je ovaj narod glup, licemjeran, i spreman da pljune na svoje, sto bi Mickej rekao obicne “tranje”…

Marika
Gost
Marika

Ovo je najbolja lista

Fanny
Gost
Fanny

Dobra je lista ovog puta!
Glasacemo naravno, za spas CG

Kom
Gost
Kom

Ha, ha… Nećete biti u vlasti pa ne znam što se uopšte bakćete s ovakvim temama…

Naja
Gost
Naja

Oćeš ti
Vjerovatno neki državni sekretar 🤣🤣🤣
Šteta da propada takav kapacitet 🤣

Lukaaaa
Gost
Lukaaaa

Bravo. Do pobjede mladi posteni momce.

Naja
Gost
Naja

Glasam za ovog momka!
Ljubomorni ste, plaćenici spc Spajićevi!

Titograd
Gost
Titograd

Imali sansu 30+godina i nista a sad ce tek nista da bude

Nikšić 🇲🇪❤️🇲🇪
Gost
Nikšić 🇲🇪❤️🇲🇪

Sta se samo farate 30god.Čovijeku uvijek treba dati DRUGU ŠANSU.Glasam za njih!

Aboridzin
Gost
Aboridzin

Probali ste 30 godina da.obezbijedite bolji standard i politicku stabilnost pa smo vidjeli kako je bilo. I ovi posle vas isto tako su obecavali pa opet.vidjosmo kako nam je bolje. Svaki experiment uspio a narod polumrtav

Tivat
Gost
Tivat

Ne možete ni Šavnik da dobijete

Naja
Gost
Naja

I te kako pspcovac,i te kako će da dobiju!
Protiv vašeg primitivizma ćemo svi!

Canon
Gost
Canon

Koju svi, kad niko sa vama neće. U PG ste sa devet patija u koaliciji bili i izgubili sa 40.000.ima li još ko u to kolko novifs uđe, nema i koji svi

Milan
Gost
Milan

Polako nijesmo svi svetosavci

Naja
Gost
Naja

@Canon – jok, oće Vučićeve đake
Hahahahhaa, ma izluđesmo za vama!

Joco
Gost
Joco

Danijel dobar momak
Nije hoštapler kao Spajić, treba mu dati šansu zaista

Titograd
Gost
Titograd

Daj mu sansu onu 30+ godina nije ispunio

Marina
Gost
Marina

Nijeste imali kad da obezbijedite bolji standard

Naja
Gost
Naja

Eto ti si imala kad!
Šta si ti uradila kvalitetno za ovu zemlju ili bilo ko tvoj?! Ajde reci?! Samo tražiš da ti se daje! Da ti drugi podižu đecu i hrani te?! Sram te bilo!

Grgur
Gost
Grgur

Mirna more,polakote Najo,polakote.

Veri
Gost
Veri

Placa poreze drzavi,dazbine i racune,sta treba da radimo da bi se dokazali i da nas nije sramota,daje se i drzavi nije joj krivi dio.

Naja
Gost
Naja

Da zarađujete a ne da čekate da vam konstantno neko nešto daje!
I evo sad kad vam je tobože dato, je isključivo iz zaduženja koja ćemo morati mi da vraćamo zbog vas neradnika, Vučićevih podanika!

Lipar
Gost
Lipar

Kako pa da i žena smo radili dvoje đece imam podstanari, radili smo privatno non stop da bi prezivjeli o čemu ti prićaš…

Send this to a friend