Fudbal

Bokelj angažovao nekadašnjeg omladinskog reprezentativca

Prvo pojačanje stiže u Bokelj, Kotorani su dogovorili saradnju sa Stefanom Denkovićem.

Nekadašnji omladinski reprezentativac Crne Gore iza sebe ima interesantnu internacionalnu karijeru. Bio je član Crvene zvezde u kojoj doduše nije ostavio trag u seniorskom timu, da bi potom pošao na pozajmicu u Sopot. Odatle je otišao u izraelski klub Hapoel Haifu za koji je odigrao preko 50 utakmica. Igrao je još za Vojvodinu, Puškaš, Zavišu i Osotspu. Jesenas je bio član srpskog drugoligaša Zemuna. Denković ima 25 godina i može da pokrije nekoliko pozicija u ofanzivi. U Bokelj dolazi kao slobodan igrač da pomogne timu u proljećnoj polusezoni.

“Denković je profil fudbalera koji nam je nedostajao. On može da igra u špicu, iza špica i po oba boka. U suštini smo precizirali uslove saradnje. Očekujem ga u Kotoru. Vjerujem da će biti važno pojačanje za naš tim”, rekao je trener Slobodan Drašković.

Bokelj želi još jednog igrača u navalnoj liniji, ali i igrača na drugim pozicijama u timu.

“Fali nam još jedan napadač, a u potrazi smo za zadnjim veznim. Rješenje na tom mjestu trebalo bi da stigne iz Srbije ili zemalja okruženja. Potrebni su nam i štoper i lijevi bek. Očekujem da to budu domaći fudbaleri”, poručio je Drašković.

Kotorani vrbuju kvalitetne igrače kako ne bi izbjegli grčevitu borbu za opstanak.

“Nećemo dovoditi bilo koga, već momke koji će doprinijeti podizanju kvaliteta tima. Nije lako dovesti provjerene igrače u zimskom prelaznom roku, ali trudimo se. Pratimo tržište i spremni smo za reakciju. Na proljeće nas čeka jako težak posao.Prvi put iz elitnog ranga ispadaju tri ekipe, svi traže pojačanja, biće neizvjesno. Ipak, vjerujem u ono što radimo i vjerujem da će Bokelj ostati stabilan prvoligaš”, zaključio je Drašković.

Send this to a friend