Fudbal

Suspendovan fudbaler Koma, Barac: Kaznili su pogrešnog

Savo Barac
Youtube/Printscreen

Napadača Koma Opekea Tedžiri Mozesa je kaznila Disciplinska komisija Fudbalskog saveza zbog tuče u Kotoru, a direktor kluba sa Zlatice Savo Barac tvrdi da je suspendovan pogrešan fudbaler.

Sporni trenutak se dogodio u srijedu po završetku utakmice 31. kola Druge crnogorske lige kada su se blizu svalačionuca sukobili igrači, ali i publika…

“Nevjerovatno je da kažnjavaju nas, koji smo se branili od napada prvo domaćih igrača, a potom navijača, koji su provalili ogradu i ušli u teren. Još na snimku, za koji sam čuo da je izbrisan, vidi se da nije Opeke udario, nego Amada. Nema opravdanja za nasilje, ali morali smo da reagujemo. Našem igraču Ajkoviću je pukla arkada. Sumnjam da je ovo hajka na mene i naš klub. Ako sam ja problem, neka mi kažu iz Saveza, odmah ću se povući”, rekao je Barac za Portal RTCG.

Kazao je da će se klub žaliti na odluku.

“Ali ne vjerujem da će se nešto promijeniti. Zamolio bih Disciplinsku komisiju i komesara Radulovića da odluke donosi na osnovu snimka, a ne na osnovu nekih drugih stvari. Napomenuo bih da nemamo ništa protiv Bokelja, puno sam dao tom klubu i oni sigurno zaslužuju da igraju Prvu ligu”, zaključio je Barac.

Send this to a friend