Fudbal Damir Kojašević o majstoriji u Bratislavi

Kad sam vidio da je ušla… Najljepši osjećaj na svijetu

Prošle sedmice veliki majstor fudbala Arjen Roben završio je karijeru – letećeg Holanđanina pamtićemo po prodoru po desnoj strani, namještanju na svoju ljevicu i projektilu u dalji golmanov ugao.

Njegov zaštitni znak prije dvije večeri prekopirao je i jedan Crnogorac, takođe majstor Damir Kojašević je evrogolom u Bratislavi donio veliki remi za Sutjesku (1:1) u prvom meču 1. kola kvalifikacija za Ligu šampiona protiv Slovana. Da sve bude još slađe glavni grad Slovačke šokirao je u 95. minutu uatkmice.

“Nisam puno razmišljao u tom trenutku. Jer kad sam prošao jednog njihovog igrača nekako mi se namjestila na šut i samo sam razmišljao kako da je šutnem, da opalim po njoj, pa što bude, jer je ostalo tridesetak sekundi do kraja. Kad sam vidio da je ušla… Uh, najljepši osjećaj na svijetu”, rekao je Kojašević za Dnevne novine.

Sjajni vezista Sutjeske otkrio je kako je osjetio da će prvo ovosezonsko veče pod zvjezdicama Lige šampiona biti magično.

“Iskreno, imao sam predosjećaj da ću da postignem tako dobar gol. Svima sam danima prije utakmice govorio da ću ga dati. Na kraju se desilo stvarno super osjećaj, oduševljen sam”, dodao je Kojašević.

Osim super gola Kojašević je sa svojom Sutjeskom donio i super rezultat pred revanš u Nikšiću.

“Važan remi, a još je bitnije što smo postigli gol u gostima, smatra Kojašević. Mislim da nas očekuje mnogo teža utakmica na našem terenu u revanšu. Moramo dati i više od maksimuma ako želimo da prođemo”.

Favorit se ne mijenja…

“To je i dalje Slovan, ali ne pobjeđuju uvijek favoriti, tako da se nadamo da ćemo proći dalje”, jasan je Kojašević.

Mnogo klubova je kroz karijeru promijenio Kojašević i svuda je bio majstor, čovjek zadužen za asistencije i super golove. Zbog toga je i ovog ljeta kao najveće pojačanje stigao u redove šampiona Crne Gore.

“Došao sam kao veliko pojačanje, znam da se mnogo očekuje od mene, a ja sam tu da sve to odradim kako treba da asistiram, dajem golove. Nadam se da ću ostati u dobroj formi i da će ovako biti i u nastavku sezone”, ocijenio je Kojašević.

Srijeda, 20.15h vrijeme kada će se Sutjeska boriti za nastavak snova u Ligi šampiona, ali i prilika da Nikšićani naprave pakao na stadion kraj Bistrice i tako pomognu svom timu.

“Već smo pozvali navijače, nadam se da će stadion biti pun, da ćemo imati veliku podršku i da ćemo svi zajedno uspjeti da prođemo Slovan”, jasan je Kojašević.

Navijači će morati da budu na visini, ali i igrači…

“Svi se nadamo boljoj igri nego u Bratislavi, jer moramo bolje ako mislimo da prođemo”, zaključila je sedmica Sutjeske.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
M CG
Gost
M CG

Neka uprava kluba pokloni gradjanima besplatan ulaz!

kuč
Gost
kuč

bravo majstore ,šteta što nijesi više vremena bio na vidiku domaće publike .

Drago
Gost
Drago

bolje za njega sto nije

Send this to a friend