Košarka

Đaletić: Sramno, nijesmo ovo zaslužili od Mornara

Igor Đaletić, strateg Budućnosti, bio je nezadovoljan nakon meča protiv Mornara i to ne samo zbog poraza svoje ekipe.

Đaletić je u prenosu na RTCG, rekao da je vrlo razočaran nekim odlukama rivala, a posebno činjenicom da je u riješenoj situaciji Đorđije Pavićević tražio dva tajm auta.

“Ono što se dogodilo u završnici je sramno. Mislim da nijesam zaslužio takav odnos, ni ja a prvenstveno Budućnost. Tu je peti meč i vidjećemo. Mi smo podbacili, nakon dobrog starta. Mornar je napravio presing, a mi smo se izgubili. Imali smo i lošu selekciju šuta.” – kazao je Đaletić.

Trener Barana Đorđije Pavićević vjeruje da se može do trofeja, ali samo ako uslovi ne budu kao u trećem meču, kada je bio ljut na sudije.

“U normalnim uslovima, kada imamo dobro suđenje, možemo protiv Budućnosti. Ovim smo večeras krunisali sezonu pred našim navijačima, a bez obzira na ishod meča u Podogorici, mogu da čestitam titulu mojim momcima.” – rekao je Pavićević za RTCG.

Tags
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
rezultat
Gost
rezultat

U petom meču najmanje 30 razlike za Budućnost.

Pg boy
Gost
Pg boy

“U normalnim uslovima, kada imamo dobro suđenje, možemo protiv Budućnosti. Ovim smo večeras krunisali sezonu pred našim navijačima, a bez obzira na ishod meča u Podogorici, mogu da čestitam titulu mojim momcima.” – rekao je Pavićević za RTCG… :))))

Rambo
Gost
Rambo

Smatram da mornar svjesno pravi pritisak nad sudijama…mornar stvarno jeste bio bolji nocas, ali zamislite da je bila neka neizvjestna zavrsnica i da je Buducnost dobila, ja sam ubjedjen da sudije zive ne bi napustile Topolicu. Tako isto smatram da je Djaletic najbolje moguce rjesenje za trenera Buducnosti u narednoj sezoni.

Budimo realni
Gost
Budimo realni

Bravo za Mornar!

Rade007
Gost
Rade007

Budućnost propala u svim sportovima,a uskoro i u ženskom rukometu.

Send this to a friend