Košarka

Huligani u ovu dvoranu više neće ući

Mihailo Pavićević, trener Mornara, poželio je ekipi Budućnosti ostanak na prvoj poziciji pred plej-of, a navijačima podgoričkog kluba – Varvarima – poručio da u dvoranu Topolica više nisu dobrodošli.

Iako su najavili da neće doći u Bar, oko 30 pristalica Budućnosti bilo je prisutno u Topolici – bodrili su svoje ljubimce, ali i vrijeđali prvog čovjeka barskog kluba – Đorđija Pavićevića.

“Rekao sam da ovo treba da bude praznik košarke u Crnoj Gori. Prije meča pozvao sam sve dobronamjerne ljubitelje košarke, sve navijače Budućnosti da dođu i dobronamjerno navijaju za svoj klub. A ona grupa huligana je zloupotrijebila nase gostoprimstvo, a mi smo im obezbijedili karte i omogućili da navijaju za svoj tim. Mogli smo da uradimo ono što Budućnost radi kada igra protiv Crvene zvezde i obratno. Imali smo prava na to, ali nismo to uradili. Vidjeli ste zbog čega su došli – samo da bi pravili nerede. Više ga u ovu dvoranu, ti huligani, neće ući. Bezvrijedni su, neću više o njima ništa da kažem”, rekao je Mihailo Pavićević nakon utakmice.

Mornar je pobijedio Budućnost i učvrstio se na četvrtoj poziciji, dok je uprkos porazu Budućnost ostala na vrhu.

L.Đ.

 

Tags
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
buducnostsevoli
Gost
buducnostsevoli

Djole ovo je sport..mora se navijat protiv protivnika a i protiv tebe (velikog neprijatelja kk buducnost) zato djole cuti i pokrij celavicu usima 🙂 aa pustanje grobarske pjesme u topolicu si zaboravio

metadon
Gost
metadon

sjeća li se neko možda,prije nekoliko godina kada se u Luci Bar zaplijenio tj.kada su otkrili kokain u kantama jupola čini mi se,neki uvoz iz južne amerike.Špedicija je bila od Pavićevića prijatelji,otvorila se neka istraga,i ćao,kraj priče.Zataška se sve.Kao neki tranzit,muk i tišina nastade.

United colorsBR
Gost
United colorsBR

Kakva dileja. Prosle sezone barskoj publici su pustene karte i za VIP sektor, i đe god su htjeli kad su igrali u Morači. Sad mu dosadilo da finansira lokalne uličare; grobare i delije iz Bara pa mu čoče smeta što će se čut samo pjesma varvara, i zato zabrani alokaciju karata gostujućim navijačima? Onda kaže da im je on DAO… Više »

pozitiva
Gost
pozitiva

Sta si davao karte i tim 30 nazovi navijacima?! Njih ne bi pustio ni na livadu, a ne u dvoranu. Neka ti je ovo nauk za ubuduce.

Barski
Gost
Barski

A da nije dvoranu napravimo Pavićevim pa da on određuje ko će doći a ko ne…čitav bar zna ko su braća Pavićevim jedan dps poltron koji za državu švercane cigare i pere pare banskih kriminalaca uz to se enormno obogatijo…drugi obična budala od 60 godina koji je navodno trener mornara…Ajde molim vas pa ne živimo u njujorku pa De se… Više »

Milos
Gost
Milos

Lijepo je kada se pobijedi rezimski klub.e vivax

Arsenije
Gost
Arsenije

Ja kao baranin mogu da kazem da je ovo sprdnja ziva,veliki sam navijac Crvene Zvezde,gospoda iz mornara su trazila da se izbace gostujuci navijaci,neka mi samo neko objasni zbog cega,jesu li momci pravili nerede ne molim lijepo. I ono ponasanje trenera mornara i predsjednika je cisto kocijaski hahahaha dje se ulazi u raspravu sa navijacima alooo bre smijesni ste do… Više »

Baranin
Gost
Baranin

Nisi ti baranin nego rozajac

AcoBar
Gost
AcoBar

Nisi gledao utakmicu a komentarises, ljepota.

300 milijardi
Gost
300 milijardi

Pavicevic odbrana 👍👍👍👍👍👍

Dragan
Gost
Dragan

Dobro je kad znas da razdvojis huligane od vatrenih navijača!

hjjhj
Gost
hjjhj

U pravu je skroz!

Jatagan
Gost
Jatagan

Too Djoka legendo ka da si salu u prciju dobio 🤣

Barski
Gost
Barski

Ponašaju se braća Pavićevic taman tako ali neće još dugo…nije narod u baru lud…do prije par godina Hleba nisu imali da jedu,ovog jednog su zvali Djoko trenerka a sada nezna sta će od para pa bijesni po baru i on i familija…brika

izpodgorice
Gost
izpodgorice

Neka, nego sam ja iskreno navijao za Mornar kad ne igraju protiv nas. Ali grijesimo svi, sto cu. Ovaj pokusava da napravi neki rivalitet na silu. Iskreno se nadam da ce Sutjeska da se vrati sto prije u Aba. Kakav bi to derbi bio, da su na mjesto Mornara ove godine. Samo zamisljam atmosveru u Niksic i u Pg.

Giro D\'Shabo
Gost
Giro D\'Shabo

Stvarno, kako ovakav čovjek može biri poštovan?

Dačo
Gost
Dačo

A on je Vaš iz Kuča . Ko će kome ko svoj svome . Zdrao ga nosili

Barski
Gost
Barski

Nije on iz kuca ne daj boze nego iz bjelopavlica kao i ovaj bivši predsjednik opstane Zarko Pavicevic sto Ke ležao robiju i opet su mu našli nešto opet će u spužve na odmor…iskreno se nadam da će i ova braća njegovi rodjaci brzo tamo jer im je jedino tamo mjesto….

Pristojni navij
Gost
Pristojni navij

Ime Varvari dovoljno govori. Svuda im treba zabranit ulaz. Neka se majmunišu ispred ulaza u sale, ili u svojoj kući, pred televizorm.

tomo
Gost
tomo

Huligani ne bi trebalo da uđu u bilo koju dvoranu

web
Gost
web

Nisam znao da postoji trener klosar!

Nindža Pipun
Gost
Nindža Pipun

Pavićeviću sram te bilo!!! Više nijesi dobrodošao u CRNOGORSKU Podgoricu i SC “Morača”!!!

Maldini
Gost
Maldini

SRPSKA je Podgorica

...
Gost
...

Kako ne,mi cemo posrbice ili umisljene crnogorce koji su sebe ubijedili da su srbi a isti nemaju ni pasos ni krvno srodstvo nista nemaju sa Srbijom osim sto su je posjetili nekoliko puta,pusticemo vas da bude srpska PG ha ha ha ajde mrs u Prijepolje pa se srbite tamo!

Ljubo
Gost
Ljubo

KO JE OVAJ BAHATI COVJEK JELI MOGUCE JAVNA LICNOST DA OVO IZJAVI

Baranin
Gost
Baranin

Napred Mornare ole ole busi busi buducnost ajmo sad pognute glave put vase podgorice ahahhahajah

Miroslav
Gost
Miroslav

Je li ti dvorana od djeda ostala? E zastidje jedno od coeka. Takve ka’ ti ne treba pustat u SC Morača. Ovako nesto nikad ni jedan trener izjavio nije.

Brano
Gost
Brano

Miroslave u pravu si,to mu je malo nikad taki tipovi nebi radili u sportu.Blam sportski radnik daje primer mladim

Enigma
Gost
Enigma

Kome ti da branis dolazak na utakmice …. nije vam to babo ostavi Srbine jedan ćelavi …..ha ha ha Buducnost je novi Sampion …

Baranin
Gost
Baranin

Jeste novi zato je i izgubila od mornara

Mio
Gost
Mio

Tebe će neko da pita strucnjače. Prozivaš ih već 3 dana i očekuješ da kao ti pjevaju Odu radosti? Pa tvoj klub nema navijače, ima samo ostrašćene izbjeglice sa Kosova koje mrze Crnu Goru i nemaju veze sa Barom i Mornarom

tomo
Gost
tomo

Sudeći po onome đto si napisao, niko Crnu Goru ne mrzi više od tebe

Velimirvelimir
Gost
Velimirvelimir

Sramota!Sramota!Sramota!

Send this to a friend