Košarka

I Žalgiris se gostio u Podgorici

Četvrti evroligaški poraz u Morači, ukupno šesti u elitnom takmičenju – ni u susretu sa Žalgirisom košarkaši Budućnost Volija nisu uspjeli da prekinu seriju neuspjeha u najkvalitetnijem evropskom društvu.

Klub iz Kaunasa je pred 4.000 gledalaca slavio rezultatom 72:60 i upisao treći trijumf u Evroligi, sve na gostujućim parketima.

Zvižduci po završetku utakmice u Podgorici, najbolje govore o večerašnjem nastupu “plavih”. Tim Aleksandra Džikića je pružio slabu partiju, nije ni Žagiris blistao, ali jeste dovoljno da bi se konstatovalo da zasluženo nosi bodove u Kaunas.

Gosti su gotovo čitavim tokom duela bili u prednosti, a Budućnost je rezultatski bila u meču do finiša treće četvrtine. Tada su gosti stekli dvocifreni višak i bez ikakvih problema sačuvali vođstvo do samog kraja.

Alen Omić je bio jedina svijetla tačka u taboru šampiona ABA lige. Iskusni centar je ubacio 16 poena (7/11 šut iz igre), uz šest uhvaćenih lopti. Po devet poena su dodali Erl Klark i Nemanja Gordić.

Amerikanac je u prvom poluvremenu radio dobre stvari po ekipu, ali je u drugom poluvremenu potvrdio da nema potreban kvalitet da bude lider ove ekipe.

U redovima pobjedničke ekipe istakao se Brendon Dejvis sa 20 poena.

Ovaj meč obilježila je i povreda talentovanog Alekse Iliće.

Tok utakmice:

Kraj utakmice – Zaslužena pobjeda Žalgirisa, Budućnost će i dalje morati da čeka na prvu pobjedu u Evroligi.

38.minut – 58:67 Trojka Ivanovića, prvi poeni za pleja domaćih. Mogao je Erl Klark dodatno da spusti razliku, ali je promašio oba bacanja. Kažnjava to Dejvis, da bi uslijedio još jedan loš šut Klarka.

36.minut – 55:65 Zvižduci za Erla Klarka, nezadovoljni su navijači njegovim rješenjima u napadu.

34.minut – 53:63 Gosti bez prevelike muke održavaju ubjedljivu prednost.

32.minut – 48:59 Volters donosi dvocifreni višak Žalgirisu.

III četvrtina – 48:57 Loša igra Podgoričana u finišu trećeg kvartala. Žalgiris je konstantno držao visok nivo i otud njihova najveća zaliha na utakmici. Nema prave energije ni na tribinama, ali nadamo se pravom izdanju “plavih” u odlučujućih deset minuta. 24:15 su ovu dionicu dobili gosti iz Kaunasa.

28.minut – 48:53 Omić je trenutno na 14 ubačenih poena. Kavaliauskas na drugoj strani čuva prednost gostiju.

26.minut – 46:49 I dalje minimalna razlika u korist Žalgirisa. Omić radi veliki posao u reketu, ali nema konkretne podrške ostalih igrača, izuzev Erla Klarka.

24.minut – 42:45 Gosti su opet u prednosti, ali raduje dobra šuterska rola Erla Klarka.

22.minut – 38:38 Erl Klark i Omić su režirali preokret, ali je Volters izjednačio.

Poluvrijeme – 33:33 Neriješeno na polovini susreta. Da je Barović bio precizniji s penala u samoj završnici, domaćin bi imao pola koša prednosti. Kod Budućnosti Omić 6, Džekson i Gordić po 5 poena. U redovima Žalgirisa 8 je ubacio Kavaliauskas, 7 Jankunas. “Plavi” su u prvom dijelu meča prodali samo dvije lopte, što je značajan napredak u odnosu na ranije utakmice. Sjenku na prvo poluvrijeme bacila je povreda mladog Ilića.

18.minut – 27:31 Propustio je Džekson priliku da donese preokret Podgoričanima, nakon čega Ulanovas i Kavaliauskas tjeraju Džikića da zatraži tajm-aut. Nažalost, povrijedio se Aleksa Ilić i gotovo izvjesno se više neće vraćati na parket. Kakva šteta za mladog asa.

16.minut – 26:27 Trojka Gordića. Minimalnu zalihu imaju “zeleni” iz Kaunasa.

14.minut – 23:25 Volters vraća +6 gostima, ali na drugoj strani uzvraća Koti Klark. I on, poput Erla, uspijeva da pogodi oba šuta na utakmici. Na njegov koš nadovezao se i Gordić, pa je Budućnost nadomak izjednačenja.

12.minut – 19:23 Ilić je snažnim zakucavanjem podigao publiku na noge, ali u idućem napadu Grigonis pogađa trojku. Ipak, borbeni Omić je pogodio uz faul poslije ofanzivnog skoka.

I četvrtina – 15:18 Smanjila je u Budućnost u finišu uvodne dionice poenima Kotija Klarka. Dobar rezultat za “plave” s obzirom na broj promašenih šuteva iz igre (5/16). Pritom je naš tim loše izvodio bacanja 4/8.

8.minut – 12:18 Džekson je pogodio prvu trojku za Budućnost. Žalgiris dominira u reketu i na taj način kontroliše rezultat.

6.minut – 8:14 Poslije trojke Voltona gosti imaju +6. Erl Klark i Omić su zasad jedini strijelci u redovima Podgoričana.

4.minut – 3:7 I dalje je Žalgiris u vođstvu, oslanjaju se zasad na unutrašnju igru. Dejvis je zabilježio prve poene, nakon čega je Jankunas ubacio oba slobodna bacanja. Kod “plavih” prvi šut pogodio je Erl Klark.

2.minut – 1:3 Gosti su bolje otvorili meč pred oko 4.000 gledalaca. Jankunasova igra 2+1 donijela je Žagirisu početno vođstvo. Na drugoj strani Omić je bio polovičan s linije penala.

Šampion regionalne ABA lige je jedini tim u dosadašnjem dijelu elitnog takmičenja koji se nije upisao u koloni pobjeda. U prethodnih pet pokušaja izabranici Aleksandra Džikića poklekli su pred Armanijem, Darušafakom, Makabijem, Real Madridom i Panatinaikosom.

Samo u susretu sa braniocem evropskog trona Podgoričani su bili daleko od trijumfa, dok u ostalim mečevima Budućnost Voli nije bila daleko od trijumfa.

Žalgiris je prošlosezonski učesnik fajnl-fora u Beogradu. Ekipa koju s klupe sjajno predvodi Šarunas Jasikevičijus je u dosadašnjem toku uknjižila dvije pobjede i tri poraza. Savladali su Efes i PAO u gostima, a gubili u Kaunasu od Baskonije, Fenera i Real Madrida.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Top
Gost
Top

Toliko o Jugoslovenskoj skoli kosarke,svi smo se slepali uz Srbiju

R. Srpska
Gost
R. Srpska

@ Top

To niko nije tražio od vas.
I nemojte se više sklepavati uz Srbiju.

PG_man
Gost
PG_man

Mi samo Srbiju mozemo sklepati.

razocarani
Gost
razocarani

E PA,nemogu se utakmice dobijat u SVLACIONICE,nesto Strahom,nesto Novcem ,kao u ABA Ligu.
Ovo je Ozbiljnije takmicenje,gdje BOKAN ne moze igrati

Serlok
Gost
Serlok

Zato se Covic proslavio

Boki
Gost
Boki

Kakve fukare komentiraju na ove portale.

Nick
Gost
Nick

Megalomanstvo provincije!
Plaća se danak neiskustvu i pohlepi. Tim od prosle sezone nije trebalo da se rasformira, i dovoljno je bilo dovesti jednog dobrog centra i jedno krilo. Malo pojačati tim, i to je to. Sad nema ni tima, a ni igre.

Nebojsa Covic
Gost
Nebojsa Covic

eto vam ga sad taj piljar!!

markisa
Gost
markisa

Bokane vrati 5 miliona nasih para u budzet,pa se sprdaj i igraj kosarke sa svojim parama od banana i krompira!!!

vruca glava
Gost
vruca glava

Da me ne bi ko pogresno ukapirao, prvo da naglasim da sam bio na svaku utakmicu do sad u Aba I Evroligu I da cu ici do kraja svaku. Ali braco Varvari I ostala publiko onaj zvizduk sa kraja, prvo treba da ide nama pa tek onda igracima ( I ako su ga I oni zasluzili) Mi gospodo nismo napunili… Više »

PG_man
Gost
PG_man

Grijesim. Mi ne zvizdimo onima koji su donijeli ABA titulu nego onima koji su dosli I tim momcima uzimaju minute. Takodje za stanje I navijanje u Moraci nismo mi krivi nego Bokan I drustvo koji su nabili cijene karata da posten covjek I vjerni navijac ne moze kupiti. Nismo mi navijaci krivi nego uprava. Zato BOKANE ODLAZI.

Milijas
Gost
Milijas

Neko mora odgovarati za ovo ponizavanje kluba,grada,navijaca,drzave!!!

Kale
Gost
Kale

Trener Žalgiris reče da su odigrali svoj najgori meč! Tačno,nije bilo njihove čuvene kanonade trojki,inače bi bila katastrofa.U suštini sve ekipe koje su gostovale u PG igrale su slabo! Ali,suština je da je Budućnost previše slaba da dobije slabog Armanija,Makabija,Panarenaikosa i Žalgiris!

Rade007
Gost
Rade007

Sport u Crnoj Gori je propao,ali izgleda da od niskog,može niže.

Pjer
Gost
Pjer

Dobro je daje samo sport

Štbk
Gost
Štbk

Košarka se ipak igra u 🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸 Ovo ovdje je 😱😱😱😱😱 😂😂😂😂😂

Serlok
Gost
Serlok

Pokazali su vam Slovenci u finalu dje se igra kosarka 😂😂😂

Kjok
Gost
Kjok

Kokoškov – Srbin, Dragić – Srbin, Dončić – Srbin. Ali, nije ni bitno, OI – srebro, SP – srebro, EP – srebro, malo li je!? A osim zlata Slovenaca, gdje su inače ostale republike? A i oni zlato više neće gledati jer nema Kokoškova i Dragića, povukli su se. Tako da, imate kampove i škole košarke po Srbiji. Idite, učite… Više »

Reserve
Gost
Reserve

@Kjok Pa super za vas isto vam je onda, ali Slovencima nije.

Kjok
Gost
Kjok

Hahahaha hahahaha hahahaha hahahaha hahahaha hahahaha AAA hahahaha hahahaha hahahaha hahahaha a vi mislili da ćete preko noći naučiti igrati košarku!? Kao i svaki vještački projekat, vijeku trajanja je kratak! Ovaj Mikijev i Bokijev je potrajao pola godine…

lajavi krelac
Gost
lajavi krelac

Opustite se , sad će Bartolomeo da delegira Pukla i Javora da vam sude …

Mileva-Zagoric
Gost
Mileva-Zagoric

Izgleda da je ona tura banana bila zadnja koja je prošla. Nema dodatak u bananama, nema pobjeda.Svi znamo sve a ponovo se svi foliramo.Da je prošao onaj kontejner sada bi bili medju prvima u evroligi.

Misko
Gost
Misko

Sljegla si sa sjevera u Zagoric pa pametujes. Nisi bez za bananu.

Fico
Gost
Fico

Mislim da za svakog ljubitelja kosarke je velika stvar gledati Evroligu u svom gradu. Tek se sad vidi uzivo kolika je ogromna razlika u kvalitetu izmedju ABA I Evrolige. Steta sto je Buducnost neozbiljno shvatila svoj nastup u Evroligu, jer bi bilo posebno uzivanje da smo koliko toliko konkurentni.

Galjego
Gost
Galjego

ova buducnost ima divnu proslost

Veljko
Gost
Veljko

Velika je steta sto Buducnost organizacijom kluba nije u stanju da isprati Evroligu. Ovo je potpuno druga dimenzija kosarke, takmicenja. Otprilike bi poredjenje bilo kao da sad udjemo u EU. Kako bi se snasli? Slicno kao Buducnost, bojim se.

Zika
Gost
Zika

Najgore je kad covjek ne moze da prihvati da je pogrijesio I misli da ce tvrdoglavoscu I istrajavanjem postici nesto. Vrlina je kad uocis sopstvene greske na vrijeme I pokusavas da ih ispravis. Tu se Dzile pogubio.

Maestro
Gost
Maestro

Dobro si rekao! Samo sada to neće biti tako lako, obrnuti prekidač i da odjednom sve krene.

Deq
Gost
Deq

A publici samo fale kokice i koka kola i čovjek bi pomislio da su u bioskop. Mislim kakva je samo atmosfera u Pioniru, kakva bi bila da Evroliga dodje u Zadar ili Split. Dakle ludačka atmosfera u hali je jedini način da slabiji klub pobjedjuje u Evroligi, tako je Duletov Partizan pravio čuda i Dejova Zvezda. Suština svega je sledeća… Više »

Nick
Gost
Nick

nije tacno da je atmosfera losa….varvari odlicno navijaju i prave odlicnu atmosferu…nose igrace…bio sam u dvorani i sto se tice atmosfere ona je izvanredna…fali podrska igraca…oni treba da nesto naprave,a oni ucine sve da ti se ne mili vise dolazit na utakmicu

Neso
Gost
Neso

Varvari su dobili masu karata, a danas onaj jedan dio dje sjede potpuno prazan. Je li moguce da ih 200 nema?

Omer-Tuzi
Gost
Omer-Tuzi

Reče mi jedan Varvar da na utakmice ne dolaze više prosrpski orjentisani Varvari a njih je bilo najviše.

Pretkovina
Gost
Pretkovina

Kakvu atmosferu prave Varvari?? Uvijek sam ih podrzavao i branio kad su ih mnogi pljuvali, ali ovo sto rade na kosarci (a bio sam i ja u sali) je blago receno katastrofa od navijanja. Da ti objasnim zasto: ne znaju da prepoznaju momenat kad treba da povedu tuznu ostalu publiku da pjeva, a kad da zvizdi. Desava se zato da… Više »

Edo
Gost
Edo

Slažem se,seljačko navijanje varvara.

KRALJ NIKOLA I
Gost
KRALJ NIKOLA I

to majstore vise nisu varvari,… jesi li vidio da imas 3 frakcije varvara.. oni sto srbuju sto navijaju cirilicom, oni pravi sto su tu uvijek na latinici, i oni stariji tj ona ekipa sto sjedi na istok…

PG_man
Gost
PG_man

E ti Stari jedino I znaju da navijaju.

Maestro
Gost
Maestro

Varvari su dobri, nego su problem ostale tribine, tamo je ljudima najveći strah kamera da ih uhvati kako navijaju..

PG_man
Gost
PG_man

Nije Duletov Partizan pravio zbog toga rezultat. Taj Partizan(kojeg nikad nisam volio) je znao kako da dovede kvalitetnog igraca za male pare, imao ljude u klubu koji su pratili trziste, koji su znali kosarku, imali kontakte. Isto tako nisu prodali sminkerima I firmama karte po 200 eura, a zaboravili na prave navijace. To se druze zove klubska infrastruktura. Na dobre… Više »

Zeljko
Gost
Zeljko

Dzikic me odusevljava. Nekoliko utakmica za redom odigramo finis druge cetvrtine odlicno. Onda Dzikic u drugom poluvremenu promijeni potpuno petorku I u trecoj cetvrtini izgubimo utakmicu. Fascinantno.

milorad.
Gost
milorad.

Za te pare sto se utrpalo ovim gubitnicima,od grada,drzave,institucija,sponzora….mogao se napravit neki vrtici ili fabrika daleko se kazalo….

Serlok
Gost
Serlok

Srbija se cijela mogla izgradit koliko je Vucic u Zvezdu sasuo

Marko
Gost
Marko

Srbija otvori 100 fabrika zadnje 2 godine, a u Montenegro nijedna zadnjih 30. Naprotiv samo se gase. Ne proizvodi Montenegro ni čačkalice vise. Sprdnja

Reserve
Gost
Reserve

Hoces reci da je u Srbiji bolje. Montenegro je mala zemlja i ne treba je uporedjivati sa neupiredivo vecim zemljama. Ali je Montenegro nezavisna, slobodna, clanica NATO, na vratima EU

PG_man
Gost
PG_man

Pa idi zaposli se u te fabrike da radis za 30.000 dinara ili 250 eura.

PG_man
Gost
PG_man

Nocas u Moraci su najveci aplauz dobili Saras I Aleksa Ilic. Najvise zvizduka Erl Klark. Pametnom dosta.

Gonzo
Gost
Gonzo

Dzikicu ako ocekujes podrsku navijaca prodrmaj tim. Erl Klark doma, Ilic u prvu Petorku. Istrpjeti Koti Clarkea, on ce se popraviti, radi, trudi se, bori.

Zivizdrav
Gost
Zivizdrav

Ti pojma nemas. Pakao

Milos
Gost
Milos

Pocerati Erl Klarka prije Baskonije i nikoga ne dovoditi. Zbiti redove I dobiti Baskoniju. Bilo bi onda mnogo lakse. Ali Erl Klark mora da ide.

Daki
Gost
Daki

Mislim da bi opustanje Erl Klarka donijelo dosta dobrog Buducnosti. Prije svega vise cvrstine pozrtvovanja u odbrani.

Bastva65
Gost
Bastva65

Bokane odlazi

Blok V
Gost
Blok V

Da bar ovi nasi momci igraju, pa sto ucine, nego im ove rage minute I pare uzimaju.

Blazo
Gost
Blazo

Voli vas Voli, dzaba punjene banane, dzaba sve…

Gogi
Gost
Gogi

Kad covjek realno sagleda sa distance stvari, ovo je potpuno ocekivano. Pogledas ko je Predsjednik, sportski direktor, organizaciju, pojacanja.

MiskoRaznatovic
Gost
MiskoRaznatovic

Odavno nisam nikog ovako dobro izradio.

Jokso
Gost
Jokso

Raznatovicu svaka ti cast, kako sisas ovce.

Maestro
Gost
Maestro

Nezgodno je što se napravila ovakva atmosfera na kraju meča. Jeste da smo bili loši u drugom poluvremenu. Međutim, kad se napravi ovakva pljuvačka atmosfera, onda je teško izaći iz nje. Ne sjećam se da je neko uspio da se izvuče, nakon što mu dio navijača počne zviždati. Džikić mi je drag, iako je nekad tvrdoglav. I Koti Klark je… Više »

Blok V
Gost
Blok V

Za Kotija se slazem, bori se I trudi, a Erl je karcinom Buducnosti. To jos samo Dzikic ne vidi I bojim se da cemo prije pocerati Dzikica nego Erl Klarka. Bilo bi mi zao.

Rade
Gost
Rade

Sad vratite Landrya I Gibsona, oni su doktori za ova “pojacanja”.

Darko
Gost
Darko

Ne postoji nikakva ideja u igri Buducnosti.

Goran
Gost
Goran

Buducnost ne lici ni na sta.

Petar
Gost
Petar

E moj Dzile, za mjesec dana prosu sve sto si lani uradio. Steta.

Zetatrans
Gost
Zetatrans

To je psiha,prosle sezone nije imao sta da izgubi mogao je samo

Krsto
Gost
Krsto

Raspashoj.

Bojo
Gost
Bojo

Bice cupavo sa Mornarom.

Drasko
Gost
Drasko

Za nas bi bilo super da nema poluvremena, jer Dzikicu kad se vrati sa pauze sve nizbrdo. Sta uzima u svlacionici vile znaju.

Nefi
Gost
Nefi

Bice takmicenje i sledece godine ,nije secer u vodu

Zeljko
Gost
Zeljko

Oce ABA.

Dejan
Gost
Dejan

Bogme mi je posle Laktasa sve bilo jasno.

Bogdan
Gost
Bogdan

Steta zbog Dzikica, potrosicemo I njega. Doduse sam je kriv, nije se snasao, dozvolio da mu zalizani uvali trupine.

Aziz Keljmendi
Gost
Aziz Keljmendi

0-30 Ostaće upamćeni za sprdnju svih vremena….a Kim Djuk Mil naš dragi vođa iz lože napravljenje specijalno za njega….a u sali 4000 hiljade ljudi koji su došli da budu blizu velikom i dragom vodji…pola njih i ne zna pravila košarke…ali to nema veze….imamo državu….e sprdnje…Alisa iz zemlje čuda da dodje u ovu privatnu državu…treći dan bi izvršila samoubistvo….ko ostane zadnji… Više »

Nik
Gost
Nik

Nema ovdje pleja, igrachi od 1-3 nemaju kvaliteta i znanja da prevedu loptu, sut katastrofa, dribling 0. Omic i Klarkovi rade svoj posao solidno, nemaj sa kim da igraju. Jackson, Popovic, Ivanovic, Gordic, sa loptom ne znaju nista. Svaka lopta na Omica, covjek je umro pod kosem, svaka mu cast. E. Clark nije lose odigrao, mora covjek da sutne kad… Više »

Dejan
Gost
Dejan

Erl Klark je ubjedljivo najgori igrac Buducnosti.

Nik
Gost
Nik

Sigurno da nije na odgovarajucem nivou, ali jasno je da se ne moze igrati ozbiljna kosarka sa Ivanovicem, Gordicem i Popovicem na pleju. Nema te ekipe koju mozemo dobiti. Nemamo sutera, lidera, Jackson isto nikakav, sa loptom nista ne zna. Bolje dovesti pleja od 1 000 000, koji zeczavrsiti posao, nego placati ove domace koji pojma nemaju, a ne primaju… Više »

Marko
Gost
Marko

Kako se “zalizani” dobro isprdacio sa nama.

Mirko
Gost
Mirko

Da nema ovih pretplatnih karata nocas 1000 dusa ne bi bilo u Moraci. Bokan je dobro procijenio.Barem je u necem dobar.

Play
Gost
Play

Sada je definitivno jasno da Buducnosti hvali americki tip igraca na playu Svaki od njih je skolovan, da igra za druge, da ih razigrava. Nasi bekovi uzmu loptu, oce kuci da je nose, gledaju u parket, dovoljno je pola sekunde da proigras centra ili gubis priliku. Siguran sam da bi ovakav play razigrao svakog igraca. Za njega ne bih zalio… Više »

Pretkovina
Gost
Pretkovina

Americki plejevi nijesu nikakvi kreativci, nego poenteri, kosgeteri. Svako ko prati i poznaje kosarku zna da bez bijelog pleja u Evropi nije bilo uspjeha (Teodosic, Spanulis, Doncic,… Pa cak i Jovic, jadni Micic, Stefan Markovic rade korisnije stvari ZA TIM nego crni plejevi koji samo vide kos). Pa i ekipe koje su osvajale sa crnim plejom poput Fenera prije dvije… Više »

navijac
Gost
navijac

Nama treba play americkog stila, bio crnac ili bijelac, koji ima veliki broj asistencija, igra brzo, razigrava ekipu i ako je kosgeter to je dobitna kombinacija. To nijedan nas bek nije u stanju da uradi. Jedan od njih je Rocesti, sjetite se Kuka kako je asistirao…….

Pejo
Gost
Pejo

Doma ili Erl Klark ili Dzikic.

Bastva65
Gost
Bastva65

doma Bokan

Drazen
Gost
Drazen

Nikad gore ekipe u istoriji Evrolige nije igralo.

PG_man
Gost
PG_man

Buducnost se ove godine pojacala, za skauta dovela Sasu Matica.

Misko
Gost
Misko

A Stevie Wondera za trenera.

Darko
Gost
Darko

Ovdje nisu cista posla,cim niko ne snosi odgovornost za bacenih 5 miliona eura ocigledno da je u pitanju neka mucka! Bolje da se Katnic pozabavi kako su utrosene te pare!

Bosko
Gost
Bosko

Da opase sa Nobelom Dzikica, bi mu dosta trebalo municije.

Bolje
Gost
Bolje

Erla Klarka u Sutjesku na pozajmicu.

Dragan
Gost
Dragan

Ovo je zastidje.

Darko
Gost
Darko

Clark prima 65 000e mjesecno za ovakve promasaje! A prosjecan radnik volija za te pare mora da se odire 20 godina!!!

Bastva65
Gost
Bastva65

Dragan Bokan je samo uradio promjene za dvoranu ali nije nista posebno uradio u promjenima od ekipe i trenera. On je skoro je sve isto cuvao sto se tice igrace i trenera. Izgleda da on nista nezna o Evroligi. Taj klub se stvarno broka u tom Evropskom nivou. Dzikic je uradio samo jedan timeout a onaj pravi trener od Zalgirisa… Više »

Bosko
Gost
Bosko

Bokan je uradio ono sto on umije, sredio dvoranu. Da nisi mislio da je on u stanju da uspjesno vodi Evroligasa?

Zetatrans
Gost
Zetatrans

Pa dje ti je rezon da ne zadrzi dikica kad je osvoji aba ligu a niko se tome nije nad.ao pored zvezde.nije mogao bokan da zna kako ce dzikic da poslozi ekipu,nije on dovodio igrace niti ih trenira.ne idimo iz krajnosti u krajnost.

Igor
Gost
Igor

D Nikolic udje ubode trojku I po kazni na klupu da udje Erl Klark. Dzile na cemu si brate?

Pretkovina
Gost
Pretkovina

Trojka, skok i odma na klupu, ni minuta vise da dobije. Sramota Dzikiceva.

Igor
Gost
Igor

Za ucesce u Evroligi potrebna je ozbiljna organizacija kluba, a ne da dovuces neznalice koje u zivotu nisu nidje ozbiljno radili. Ne ide to. To je Evropsko “trizste” kosarke, a ne ono na sta je Bokan naucio, monopol.

Zetatrans
Gost
Zetatrans

Ne mogu da se slozim sa tim.pa nije njelogova uloga das saststavlja tim i da trenira igrace.njegovo je da omoguci najbolje uslove klubu i obezbijedi sredstva da klub funkcionise najbolje sto moze,pojacanja,pripreme i sve ostalo sto je i uradio u granicama finansijskiha .mijes te posao trenera i predsjednika.sto ocekujete da uvali u buducnost 100 miliona i uzmemo ligu.ko je uradio… Više »

PG_man
Gost
PG_man

Zatatrans promasio si poentu. Itekako je Bokan kriv, jer njegov posao je organizacija kluba. Igor pise o organizaciji I potpuno je u pravu. Ne moze u klub da igrace dovodi zalizani I nudi kako on oce. Mora da ima neko ko prati trziste u dogovoru sa trenerom, kome istice Ugovor, Ko iz povrede izlazi, istoriju igraca, zadnjih nekoliko sezona, uklapanje… Više »

Sasa
Gost
Sasa

Jos u Laktasima ko je htio da vidi mogao je da vidi da odmah treba reagovati. Ovako izblamirali smo se u Evroligi, bacilli za nase prilike grdne pare. Ali koga briga, platicemo mi gradjani. Zato BOKANE ODLAZI.

KkKk
Gost
KkKk

Sta reci osim PIH PIH PIH!

Srbin Bar
Gost
Srbin Bar

Meni ispred kuce svaki dan jedan trgovac viče : Krtoleeeee,Krtoleeeeee !

Misko
Gost
Misko

100 % neki Srbijanac koji je dosao da prosi kod nas u Crnu Goru.

Baranin
Gost
Baranin

@Misko ipak mislim da je neki vas irvas sa sjevera sljegao na more.

Misko
Gost
Misko

Prepoznao si se a Srbijanac Barski? Posto krtola?

KkKk
Gost
KkKk

Treba tuziti Miska i Dzikica za najgora pojacanja u Euroligu! Uvalili su nam raspade od igraca po cijeni dobrih igraca!

Podgorica
Gost
Podgorica

Mislio sam da ovo necu nikad napisati, ali ispade Omic najvece pojacanje.

Varvar1
Gost
Varvar1

Dzikicu kad nisi u stanju da rasceras ove rage gubi se.

Misko
Gost
Misko

BOKANE ODLAZI!!!

Alooo
Gost
Alooo

Da su ovi crnci promasena pojacanja to se vidi i iz aviona,ali zasto moramo da gledamo cijelu utakmicu kako nas unistavaju svojim promasajima i glupostima?!

Podgorica
Gost
Podgorica

Zato sto trenera nemamo.

Misko
Gost
Misko

Dzikicu hvala na svemu I ajde da se ne ljubimo

Boki
Gost
Boki

Ovim redom odlazite : Bokan, Dzikic, Erl Klark, Jackson, Koti

Miki
Gost
Miki

Tako je kad u kompletna Uprava zajedno nema 8 razreda skole.

Alek
Gost
Alek

Ili ce dzikic sam otic ili cemo ga brzo metlom cerati!

..uz duzno ne p
Gost
..uz duzno ne p

Dodji na razgovor ujutro u upravu kluba,mislim da ces ti to bolje svakako..

Drasko
Gost
Drasko

Zahvalimo Bokanu I nesposobnoj Upravi na ovakvim rezultatima.

Borrris
Gost
Borrris

DZIKICU ODLAZI!

Podgorica
Gost
Podgorica

Prvo Bokan, pa Dzikic za njim.

Borrris
Gost
Borrris

UAAAAA za najgori tim u evroligu!

Roro
Gost
Roro

Mislio sam,postoji li neki disk?nula-šest.deset,petnaest..

Roro
Gost
Roro

Mogu li sada da odustanu od Evrolige?

Makiii
Gost
Makiii

Hahahahahahahahahahahahahahaha

Titograd
Gost
Titograd

Sta ovo bi dzikicu oce li vise ta ostsvka

Stara Podgorica
Gost
Stara Podgorica

Davno sam napisao. Nažalot preveliki zalogaj za Džikića. Igrat cijelo poluvrijeme sa tri pleja, bez šuta za tri poena. Nikolića ubači minut i zaboravi ga.

Zeljko
Gost
Zeljko

Neka momci malo uzivaju na putovanja kod im se moze a crnce odamah u azil

R. Srpska
Gost
R. Srpska

Što se nas Srba tiče potpuno smo indiferentni u vezi rezultata.
Dvije strane ekipe, iz dva strana naroda i dvije strane države.
U svakom slučaju čestitke pobjedniku !

david
Gost
david

pogledajte im Gordica kako divlja a igra citavu utakmicu .Sprdnja

david
Gost
david

ja neznam sta je sa vama jos nijeste ukapirali da je ovo drzavni projekat njih ne interesuje pobjeda samo da otalja polako i da nastave saradnju sa Miskom Raznjatovicem da im uvaljuje ove krsine i bracki podijele procenat i to je to .Asa ovakvom igrom mogu parirati Strsljenu Danilovgradu ali samo kad bi igrali bez naklonosti sudija

Mrki
Gost
Mrki

Sad ce opet trener..,hvalilo je energije’..sve se u zivotu placa,kako radis tako ti se i vrati..Buducnost ne da ne zasluzuje da igra Evroligu no ni Aba sistem igranja..a tek,paklena’atmosfera u Moraci..sminkeri i pozerke..pozzdrav.

Bud
Gost
Bud

Vidi se da je Buducnost iz Crne Gore. Tuga.

Maestro
Gost
Maestro

Samo Vas jednu stvar molim. Pokažite poštovanje prema treneru koji je osvojio Aba ligu, i doveo Euroligu u PG.
Bez uvreda, pljuvanja i teški riječi. Ne budite samo tu kad se dobija. Pokažite ljubav prema klubu. Toliko!

Starac Fočo
Gost
Starac Fočo

@Maestro
Sad već ozbiljno sumnjam da si ti Aleksandar Džikić ili Miško Ražnatović glavom i bradom. Svaki poraz ove “grupe građana” opravdavaš i tražiš da se smirimo itd.
Nijesam ni ja za pljuvanje ili vrijeđanje bilo koga, već da se sportski i džentlmenski oprostimo od Džikića (odnosno tebe) i ovih nazovi pojačanja.

Maestro
Gost
Maestro

Moram reći da si me fino nasmijao. Volio bih da mu mogu pomoći nekako, žao mi ga je bilo, jer sam bio na meču, i vidio sam da su ga neki “navijači” gađali. A evo ti sad jedno pitanje, koga ćeš dovesti ako odvedeš Džikića? Koji će ti trener doći na skor 0-6 u Euroligi, i sa navijačima koji bi… Više »

Poćerat
Gost
Poćerat

Covjek je uzeo jedan tajm aut za cijelu utakmicu… Je li se to desilo u istoriji kosarke..

Loky
Gost
Loky

Ocajan mec. Omic je standardno dobro odigrao, medjutim saigraci mu nisu dovoljno lopti gurali u reket. Losi pasovi, bezidejna i totalno anemicna igra. Ovoga Clarke-a bi ja lijepo pozdravio brate mili ne ide pa ne ide…

Primorac
Gost
Primorac

Vidjelo se na pocetak sezone da su promasili strance, u laktase na onaj turnir svi ih pretrcali, bezidejno na klarka ko da je lebron james

dobroe
Gost
dobroe

Najbitnije je ove godine da ne gubimo preko 30 razlike

Pipun
Gost
Pipun

Ovo je najsporija ekipa u istoriji Evrolige sa jednim ispod prosjecnim trenerom

citalac
Gost
citalac

Ajmo dzile idi zajedno sa pojacanjima

H2o
Gost
H2o

Bačene pare

Djuro VIVAX1918
Gost
Djuro VIVAX1918

Ajde neka je sa srecom 6 poraz pa da se nastavi tako do kraja ako Boga da.

aaahhhah
Gost
aaahhhah

0-6 hahahahaha

Crna Goea u src
Gost
Crna Goea u src

Vazno je daje ovaj Misko Raznatovic zadnjih par godina sve krsine od igraca uvalio Buducnosti ali ove godine 3 ova crnca su najgori……sto ce kad Misko voli nase plave.

Micko
Gost
Micko

Evo nadjoh na sport klub da gledam ove strucnjake.Nazalost oni su za klasu gori od najgorih u evro ligi.Totalno neuigrani bezidejni zali Boze para sto potrosise bolje da se podijelilo sirotinji tu.

Starac Fočo
Gost
Starac Fočo

Veliki sam navijač Budućnosti ali smo ubjedljivo najgora ekipa Eurolige. Bez igre, bez kvaliteta, bez trenera. Silovanje obično. Žalosno, samo da su se dovela kvalitetnija pojačanja sve bi bilo drugačije. Džikiću, sve je na tvoju dušu, ovo je očajno.

Jovan
Gost
Jovan

Procitah da jedan od ovih igraca ima navodno 650 000 eura zaradu za 10 mjeseci. Zvezda je placala Rocestija, Dzenkinsa, Wilijamsa duplo manje a bolje su rezultate imali. Nesto ne ide Buducnosti ili su neuigrani ili nesto drugo.

Vujaklija
Gost
Vujaklija

Mora Lomi da vozi blindiranog majbaha od 900 000 eura finansirano od strane KSCG tako da za pojacanja sto ostane dobro je i ovo!

Marko
Gost
Marko

Čuje se zujanje komaraca u Moraci.

Serlok
Gost
Serlok

Bar se ne cuje skripa patika kao na domacem terenu zvezde idee u zelezniku

Bulat
Gost
Bulat

Samo da se opet ne ponovi famozna 4 cetvrtina.Valjda su se opametili.Ajd uz bozju pomoc!

Djuro VIVAX1918
Gost
Djuro VIVAX1918

Druze, kakva 4 cetvrtina?Vi ne mozete ni poluvrijeme dobijete u Evroligu.

vpdj
Gost
vpdj

sramota da nema utakmice na tv..samo na sport klub…nadam se prvoj pobjedi veceras pa neka dobiju za kos

Komsija
Gost
Komsija

Kako nema na Tv,Sport klub je televizija nije autobusko preduzece.

Ana
Gost
Ana

Kako na telefonu da nadjem uzivo prenos na Tv nema..?

Badzana
Gost
Badzana

Sport klub 3

Stefan
Gost
Stefan

Mobdro app skini ima svaki sport:)

Serlok
Gost
Serlok

Covicevci otkad vi pratite Euroligu? Kup Slavice Cukteras je bio neki dan, Idea Beograd izgubila od nekog Ulma 20 razlike

Djuro VIVAX1918
Gost
Djuro VIVAX1918

U 5 kola ABA lige imate 2 poraza. Ti covicevci su vas dva puta isprasili +cedevita. A u Evroligi ce te potuci SVE rekorde. Naravno NEGATIVNE. Ni jednu dvoranu kao sto je Moraca ne mozete ispuniti a covicevci drze rekord Evrolige po posjeti na jednoj utakmici. Dovoljno?

Serlok
Gost
Serlok

Imas i snimak na youtube kako je oboren taj rekord. Podijeljeni stosevi karata obezbjedjenju da otkucava prazne karte bez gledalaca na automatu

Ana
Gost
Ana

Da li ima negde uzivo prenos nema na Tv. Kako da nadjem na telefonu?

Prcko
Gost
Prcko

Pada, pada Žalgiris… ko to misli i ko je pravi sportski patriota, neka uloži ušteđevinu na Budućnost.

Djuro VIVAX1918
Gost
Djuro VIVAX1918

Ja ulozio 100€ na Zalgiris, dobio 140. Hvala Bokanu.

Serlok
Gost
Serlok

Ti 100e mozes vidjet jedino ako te centrala casti umjesto tableta i sendvica da bolje pljujes po zemlji koja te izdigla.

Djuro VIVAX1918
Gost
Djuro VIVAX1918

Malo si pobrkao loncice Serloce, izgleda da ovi “uspjesi” buducnosti bas uticu na tebe. Mene niko ne placa, a pogotovo TA zemlja koju spominjes. Naprotiv TA zemlja mi je uzela samo. I zato me boli znas vec sta i za tu zemlju i sve ono sto TA zemlja predstavlja.

Uf..
Gost
Uf..

DJULE AJ PALI ODAVDE,POSTO JE KATASTROFA..

Marko
Gost
Marko

Navijanje kao na meč Ibar- Danilovgrad Hahahah

vpdj
Gost
vpdj

buduvnost gori…

BG-PG
Gost
BG-PG

Idemo Žalgiris gazi….

Srdjan
Gost
Srdjan

Ne mogu napunit dvoranu od 5 000 ljudi . Sprdnja

Radovan
Gost
Radovan

Zašto dvorana nije puna ? I zašto samo navija 30-40 djece?

Novljanin
Gost
Novljanin

20 razlike za Žalgiris

Kotor
Gost
Kotor

Kompleksi su čudo

Djuro VIVAX1918
Gost
Djuro VIVAX1918

U Moraci atmosfera ko na saucescu.

Djuro VIVAX1918
Gost
Djuro VIVAX1918

U Moraci je atmosfera ko na saucescu.

Perica
Gost
Perica

Nemoj tako. Kaže se ,,Akademska atmosfera prosvećenih navijača”.

lik
Gost
lik

ima li prenosa dje

Send this to a friend