Rukomet

Bojana Popović: Ovo je dobar korak ka onom što nas čeka naredne sezone

Dejan Starčević/ŽRK Budućnost Bemax

Rukometašice Budućnost Bemaxa su završile sezonu u Ligi šampiona, nakon što su i u drugom meču osmine finala izgubile od Ferencvaroša.

Danas je u Erdu bilo 27:22 za Mađarice, ali je trener Bojana Popović bila zadovoljnija nego prije prvog duela u Podgorici.

“Čestitke Ferencvarošu na plasmanu u četvrtfinale, želim mu uspjeh u dvomeču protiv Meca. Ovo je bila dobra borba, kao i na prvoj utakmici. Parirale smo im do posljednjih pet minuta, na kraju smo imale nekoliko glupih grešaka i loših šuteva, ali ponosna sam kako su djevojke odigrale danas. Borile su se tokom čitavog meča, ovo je dobar korak ka onome što nas očekuje u narednoj sezoni, odnosno način kako bi trebalo da igramo u gostima”, rekla je Popović.

Budućnost se časno oprostila od Evrope

Milena Raičević je u revanšu postigla šest golova.

“Borile smo se i parirale protivniku do 55. minuta. Ponosna sam na moj tim jer imamo mlad sastav, a trudile smo se da budemo na potrebnom nivou u oba pravca. Kao i na prvom meču, stvarale smo šanse, imale dobre pozicije, ali smo i dosta promašivale. U posljednjih pet minuta bilo je i glupih grešaka, tako da je konačna razlika mogla da bude i manja. Vjerujem da ćemo biti bolje naredne sezone i da se nećemo zaustaviti u osmini finala”, poručila je Milena Raičević.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
rasso
Gost
rasso

Ova trenerica ce nas lagano ubijediti da je poraz u stvari uspjeh!!!

Send this to a friend