Vaterpolo

Gojković: Igrači dali posljednji atom snage, biće teško sa sastavljanjem spiska za EP

Selektor crnogorske vaterpolo reprezentacije Vladimir Gojković nije krio zadovoljstvo nakon odlične igre “ajkula” u borbi za bronzu na Mediteranskim igrama u Taragoni.

Naš nacionalni tim je savladao “furiju” sa 6:4 i oktio se drugom medaljom u svega osam dana (zlato u Svjetskoj ligi).

“Svaka čast momcima, dali su posljednji atom snage. Odigrali su fantasitčnu odbranu, znali smo da je to naša šansa, jer smo bili umorni da bismo bili poletni u napadu. Ovo je njihova pobjeda, željeli su je i uradili sve da je ostvare”, rekao je Gojković i dodao:

“Sada moramo da spustimo glave i da nastavimo da radimo. Imamo dosta prostora, a ima i boljih reprezentacija od nas. Međutim, ako mi dođemo do nivoa na kome možemo da budemo, nema razloga da strahujemo od bilo koga”.

Selektora sada očekuju slatke muke oko sastavljanja spiska putnika za Evropsko prvenstvo u Barseloni.

“Ovi momci su pokazali sjajne partije na Mediteranskim igrama i neće biti lako odrediti sastav. Ali, bolje da je konkurencija jača, iako će na kraju odluka biti teška”, podvukao je Gojković.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Knjaz Danilo
Gost
Knjaz Danilo

Ovu ekipu uigravati i spremati samo za svetska i evropska a mlade nade gurati na mediteranske igre lige nacija i tu svetsku ligu.. ovi momci igraju u svojim klubovima po cijelu god nisu oni zeljni bazena..
Ove godine je za’ocekivat finale..,😉

Knjaz Danilo
Gost
Knjaz Danilo

Pa sto si ih vodio na taj trecerazredni turnir, nisi mogao povesti neke nove igrace isprobati i uigrati ih.. no oces po svaku cinenu da osvojis nesto da se pise..
Vec si poceo da trazis alibi za EP.. momcima svaka cast..

Send this to a friend