Region

Blokiran aerodrom u Beogradu, egipatski avion pri sletanju oštetio pistu

Aerodrom “Nikola Tesla” i dalje je blokiran zbog egipatskog aviona koji je oštetio pistu na beogradskom aerodromu i tako odložio i preusmjerio sve letove, uključujući i one ka Crnoj Gori.

Prema saopštenju Aerodroma “Nikola Tesla” avion egipatske avio-kompanije “Egipter” sletio je na beogradski aerodrom jutros u 4:11, zbog tehničkih problema.

foto: TV Prva (screenshot)

Avion je, kako je javila TV Prva bio bez putnika, a sletio je jer mu je pukla guma. Pri sletanju je oštetio pistu beogradskog aerodroma i od jutros ni jedan avion nije ni poletio ni sletio na beogradski aerodrom.

Cijeli aerodrom je tako ostao blokiran, a svi letovi koji je trebalo da se realizuju jutros otkazani su najmanje za dva sata. Kako javlja reporter TV Prve, aerodrom “NIkola Tesla” pun je putnika koji su nervozni.

TV prva

Isti slučaj je i sa planiranim sletanjima na beogradski aerodrom, a do sada su svi avioni koji su trebali da slete na “Nikolu Teslu” preusmjereni na druge aerodromu u okolini, odnosno u drugim državama. Jedan od tih aviona je i onaj koji se vraćao iz Hurgade, a u kom je ekipa TV Prve, i koji je preusmjeren na aerodrom u Budimpeštu.

Avion je pun djece, kaže novinar TV Prve koji se nalazi u tom avionu, budući da su se ljudi vraćali sa ljetovanja. Njima nije data informacija kada bi mogli da polete za Beograd.

Prema nezvaničnim informacijama TV Prve, kvar na pisti neće biti otkolonjen za predviđena dva sata, već će sve potrajati još toliko duže.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!

Send this to a friend