Region

Zagreb: Pucali kalašnjikovim na auta

FOTO: Jutarnji

U zagrebačkom naselju Vukomerec, danas oko 19 sati, došlo je do pucnjave u blizini osnovne škole, a prema prvim informacijama, nema povrijeđenih.

“Danas, 12. septembra oko 19 sati zaprimljeno je nekoliko dojava građana da se u Porečkoj ulici čuju pucnjevi. Na mjesto događaja odmah su upućeni policijski službenici te je zasad utvrđeno da je nepoznati počinitelj pucanjem iz vatrenog oružja oštetio nekoliko automobila i kuću, a povrijeđenih osoba nema. U službene prostorije je dovedena jedna osoba, a policijski službenici nastavljaju kriminalističko istraživanje”, saopštila je policija.

Jutarnji.hr javlja da su pucala dva mušakrca, prvo jedan na drugoga, jedan s ulice, a drugi iz kuće, a potom su meci fijukali, tvrde očevici, na sve strane.

“Baš sam potresena! Vukomerec se pretvorio u divlji zapad! U neviđenom sam šoku jer sam čučala kraj zida u dvorištu kuće samo da ostanem živa! Žalosno je da se gradom šetaju ljudi kojima je mjesto u zatvoru”, rekla je za Jutarnji list pod vidnim šokom jedna od stanarki u ulici.

Čim su građani alarmirali policiju o pucnjavi, s obzirom da je u sekundi nastala panika u obližnjem parku prepunom djece, policija je s desetak automobila pristigla na mjesto događaja.

5 Komentara na "Zagreb: Pucali kalašnjikovim na auta"

avatar
1000
:   NAJNOVIJI | NAJSTARIJI | POPULARNI

Send this to a friend