Muzika film i TV

Aleksandra: Da mogu ponovo da biram, ne bih se bavila ovim poslom

Pop pjevačica Aleksadra Radović kaže da, kad bi mogla da vrati vrijeme, ne bi krenula u estradne vode.

“Kada bi bih radila neko prisjećanje na sve što sam proživjela i doživjela otkako sam počela da se bavim scenom, vjerovatno bilo svega i svačega, ali da mogu da vrati vrijeme, ne bih ni počinjala”, iskrena je Aleksandra.

“Prije karijere radila sam kao bek vokal. Meni je to bio tako divan posao. Pjevala sam raznim ljudima, raznim muzčkim stilovima. Bio je to jako zabavan život pritom nemaš nikakvu odgovornost. Tvoje je da samo dobro otpjevaš”, prisjeća se Radovićeva u emisiji Impuls.

“Voljela bih da mi je neko tada rekao da ostanem prateći vokal, ali bilo je suprotno. Svi su me gurali da snimam nešto svoje”, dodaje pjevačica koja je u 15 godina dugoj karijeri objavila četiri albuma.

“Bila bih savršeno srećna da sam ostala bek vokal, ali sam srećna i što se bavim ovim poslom. Usrećujem mnoge ljude, a i sebe”, iskrena je vlasnica hita “Karta za jug”.

Njena solo karijera i popularnost krenuli su iz Crne Gore. Ona se 2003. godine pojavila na festivalu Sunčane skale sa pjesmom “Kao so u moru” i preko noći osvojila publiku širom regiona.

“Moj odlazak na festival bio je “kao hajde da probamo nešto”, sve što se desilo nakon toga bila je magija. To veče je bilo ništa, sjutradan je bilo sve. Svi su znali sve, ali najvažnije je da pjesma i dalje živi već punih 15 godina”, ističe Aleksandra i dodaje:

“Svi imaju neki cilj kada ulaze u šou biznis, moj je bio da trajem, tj. da moje pjesme traju i da neke naredne generacije da požele da obrade nešto, daju svoj lični pečat”.

4 Komentara na "Aleksandra: Da mogu ponovo da biram, ne bih se bavila ovim poslom"

avatar
1000
:   NAJNOVIJI | NAJSTARIJI | POPULARNI

Send this to a friend