Showbiz Zvijezde srpske javne scene

Koliko para estrada troši na plastične operacije

“Što se tiče Emine Jahović, ali i Maje Berović i Aleksandre Prijović mogu samo da pretpostavim, na osnovu fotografija koje vidim, da su ove tri dame imale hirurški zahvat koji se naziva septorinoplastika, tj. estetska operacija nosa koja u Srbiji košta oko 3.500 eura. Takođe, pretpostavljam da su radile i osvježavanje usana hijaluronskim filerima, kao i lifting srednjeg masiva lica. Pjevačica Emina Jahović ima fantastičnu, blistavu kožu, tako da vjerujem da se pored kućne njege podvrgla tretmanima mezoterapije i biorevitalizacije. Hijaluronski fileri se kreću od 250 do 350 eura po 1ml, a dok je cijena mezoterapije i biorevitalizacije od 60 do 150 eura kod nas”, kaže za Nova.rs sertifikovani doktor estetske medicine Branislav Lukić.

Sa napretkom estetske hirurgije, danas pripadnice ljepšeg pola mogu sebi da priušte to, da isprave svoje nedostatke, te da promjene na njihovom licu izgledaju prirodno ukoliko naravno sa istim ne pretjeraju.

Zvijezde domaće javne scene, a naročito estradne, kao što su na primjer pjevačice Emina Jahović, Maja Berović ili Aleksandra Prijović, korigovale su svoj fizički izgled tokom godina. Kod jednih ove promjene i korekcije su i te kako upečatljive, dok su kod drugih manje vidljive, a ima i onih poznatih dama koje su u potpunosti uspjele da promijene svoj lični opis. Kod nekih bismo to mogli da podvedemo pod uspješnu transformaciju, dok za neke vlada mišljenje da su pretjerale kad je riječ o hirurškim intervencijama.

Za Nova.rs o ovome govori sertifikovani doktor estetske medicine Branislav Lukić, koji se uspješno bavi ovim poslom već dugi niz godina na privatnoj klinici “Medi group”.

Na osnovu fotografija koje su mu priložili, dr Lukić priča o zahvatima za koje pretpostavlja da su ove pjevačice imale, te procjenjuje i koliko ih je to koštalo.

“Moram da priznam, da su transformacije ovih dama poprilično iste. One su po onome što mogu da pretpostavim sa fotografija koje vidim, uradile gotovo identične estetske zahvate. Ovdje je između ostalog u pitanju septorinoplastika, tj. estetska operacija nosa koja ima i svoj funkcionalni aspekt u smislu poboljšanja disanja”, kaže doktor Branislav Lukić za portal Nova.rs komentarišući transformacije ove tri pjevačice.

Dr Lukić je takođe predočio šta je od estetskih zahvata uradila i svjetska zvijezda Kajli Džener, koja se uz pomoć hirurga iz “ružnog pačeta” pretvorila u “labuda”.

“Pretpostavljam da je Kajli imala hiruršku korekciju nosa. Mislim da je radila “mačije oči” (cat eyes) hirurškim nitima, naravno i usne. Porodica Kardašijan – Džener, kao i sama Kajli, proslavila je sve popularniju intervenciju “Jawline”, koja podrazumijeva popunjavanje brade filerima, kako bi ona izgledala isturenije”, rekao je estetski hirurg Branislav Lukić za portal Nova.rs.

1

avatar
1000
1
0
0
 
1
So & TEKILA
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
So & TEKILA
Gost
So & TEKILA

moram i ja neđe odraditi ove čudne riječi

Send this to a friend